Οι γονείς του 1ου Δημοτικού Σχολείου Ελληνικού με την στήριξη των εταιριών KRAFT Paints - BERLING ABEE & ROLLEX ABEE Σ.Κ. ΜΑΝΤΟΥΔΗΣ έβαψαν τις σχολικές αίθουσες

Με την πρωτοβουλία του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων του 1ου Δημοτικού Σχολείου Ελληνικού πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η δράση συντήρησης και βαφής των τάξεων του σχολείου. Εθελοντές γονείς  έξυσαν τοίχους και οροφές, σπατουλάρισαν, έβαψαν, έπλυναν έπιπλα και άλλα αντικείμενα, σφουγγάρισαν δάπεδα, σκούπισαν και καθάρισαν τον προαύλιο χώρο, ξεβούλωσαν φρεάτια... προσφέροντας στα παιδιά τους ένα ανανεωμένο και καθαρό σχολικό περιβάλλον.

 Καθοριστικοί  υποστηρικτές της αξιέπαινης αυτής δράσης υπήρξαν οι εταιρείες KRAFT Paints - BERLING ABEE & ROLLEX ABEE Σ.Κ. ΜΑΝΤΟΥΔΗΣ οι οποίες με ενθουσιασμό ανταποκρίθηκαν προσφέροντας όλα τα απαραίτητα χρώματα και εργαλεία βαφής για την υλοποίηση του έργου.

 

logo kraft     logoberling93 logo rollex

 

Όπως δήλωσε η πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων, κα. Ασπασία Καρφάκη, η συμμετοχή των γονέων ήταν συγκινητική αποδεικνύοντας ότι σε εποχές όπου τα κονδύλια είναι περιορισμένα ο εθελοντισμός δίνει λύσεις. Ενώ ταυτόχρονα ευχαρίστησε θερμά τις αναφερόμενες εταιρείες που με την χορηγία τους στήριξαν την προσπάθεια, δίνοντας χαρά στο σύνολο της μαθητικής κοινότητας του σχολείου.

3

1

 

8

7  9

33

Ακολουθεί η ευχαριστήρια επιστολή προς την ROLLEX ABEE Σ.Κ. ΜΑΝΤΟΥΔΗΣ όπως μας κοινοποιήθηκε στο mychroma.gr, ανάλογη με τις σχετικές επιστολές προς τους υπόλοιπους υποστηρικτές.

Προς : ROLLEX ABEE Σ.Κ. ΜΑΝΤΟΥΔΗΣ ΑΒΕΕ
ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΕΙΡΗΝΗΣ 48
Τ.Κ. 177 78 ΤΑΥΡΟΣ
Υπόψη: Κωνσταντίνου Μαντούδη

Θέμα: Ευχαριστήρια επιστολή για την υποστήριξη στο 1ο Δημοτικό Σχολείου Ελληνικού.

Αγαπητέ κύριε Μαντούδη,

Με την παρούσα επιστολή, ως Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων του 1ου Δημοτικού Σχολείου Ελληνικού, θα θέλαμε να εκφράσουμε τις ευχαριστίες μας για την έμπρακτη υποστήριξή σας στην ολοκλήρωση σημαντικότατων έργων στις κτηριακές εγκαταστάσεις του σχολείου μας.

Η συμβολή σας με την χορηγία εργαλείων βαφής στην προσπάθεια μας να ανανεώσουμε τις σχολικές τάξεις ήταν ιδιαίτερα σημαντική. Ως Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων του 1ου Δημοτικού Σχολείου Ελληνικού με κύριο όπλο τον εθελοντισμό και τα λιγοστά μέσα που διαθέτουμε, καθημερινά αγωνιζόμαστε ώστε να εξασφαλίσουμε στην μαθητική μας κοινότητα το καλύτερο δυνατό σχολικό περιβάλλον. Στα πλαίσια της δράσης μας για το βάψιμο των τάξεων, η Rollex ABEE με την στήριξη της συνέβαλε καθοριστικά στην επιτυχία της, δίνοντας την χαρά στα παιδιά μας να ξεκινήσουν την νέα σχολική χρονιά  σε ένα όμορφο, καθαρό και ανακαινισμένο περιβάλλον. 

Εκ μέρους των μελών του Συλλόγου, της Διεύθυνσης του σχολείου, του Συλλόγου Διδασκόντων αλλά και όλων των μαθητών του 1ου Δημοτικού  Σχολείο Ελληνικού, θα θέλαμε να σας μεταφέρουμε  τις ειλικρινές μας ευχαριστίες και να σας ευχηθούμε πάντα επιτυχίες σε επαγγελματικό και προσωπικό επίπεδο.

Με εκτίμηση
Για το Δ. Σ. του Συλλόγου

Ασπασία Καρφάκη