Διαβάζονται

mychroma1
14 Ιανουαρίου 2013
Χρώμα και Διακόσμηση
Η έξυπνη χρήση του χρώματος στις κάθετες επιφάνειες ενός σαλονιού είναι σε θέση να χαρίσει το δικό της δυναμισμό στο χώρο, ολοκληρώνοντας ευχάριστες ατμόσφαιρες, ιδανικές για όμορφες συζητήσεις με φίλ...
87553 Hits
Editor1
18 Ιανουαρίου 2014
Χρώμα και Διακόσμηση
Ένας από τους πιο σημαντικούς παράγοντες επιτυχίας της διακόσμησης ενός επαγγελματικού χώρου, είναι η σωστή επιλογή των χρωμάτων του. Ένα χρώμα είναι σε θέση να «μιλήσει» με τον καλύτερο τρόπο όχι μόν...
30676 Hits
Editor1
30 Ιανουαρίου 2013
Χρωματική Αντίστιξη
Το γκρι, το πράσινο και το κόκκινο είναι τρεις χρωματικές επιλογές που αν εφαρμοστούν σωστά, έχουν τη δυνατότητα να μεταμορφώσουν στην κυριολεξία οποιοδήποτε χώρο. Το κάθε ένα απ' αυτά τα βασικά χρώμα...
30101 Hits
mychroma1
14 Ιανουαρίου 2013
Τεχνοτροπίες-Χρωματικές εφαρμογές
 Το Fusion είναι ένα φυσικό διακοσμητικό stucco με μεταλλικές ανταύγειες, ένα απόλυτα μοντέρνο εφέ που αναδεικνύει άψογα τα έπιπλα design, ένα διακοσμητικό χρώμα ικανό να μεταμορφώσει στην κυριολ...
29699 Hits
Editor1
29 Ιανουαρίου 2013
Ειδήσεις
 O νέος οικονομικός και εξαιρετικά εύκολος τρόπος δημιουργίας τεχνοτροπιών που σχεδιάστηκε για να δημιουργήσει αριστοτεχνικά φόντα, σκηνικά στην καθημερινότητά σας. Στο σύστημα συμμετέχουν ευκολο...
29156 Hits
3 minutes reading time (504 words)

Επαγγελματικός χώρος… στο σπίτι!

foto12

Το χρώμα μπορεί να παίξει καθοριστικό ρόλο σε μια λύση που κερδίζει όλο και περισσότερο έδαφος στην εποχή μας: την κατοικία-γραφείο. Σ’ αυτή την περίπτωση η σωστή επιλογή μιας απόχρωσης μπορεί να μεταμορφώσει ακόμη και τον πιο απρόσωπο χώρο, σ’ ένα περιβάλλον εργασιακής άνεσης και υψηλής επαγγελματικής απόδοσης.

 Ένα νεανικό ύφος και μια χαρούμενη σύνθεση είναι αρκετά εύκολο να δημιουργηθεί σε οποιοδήποτε χώρο. Το μόνο που χρειάζεται είναι η φαντασία και η διάθεση αυτοσχεδιασμού.

foto11

Μια πρωτότυπη λύση για ένα σύγχρονο και δυναμικό εργασιακό περιβάλλον είναι ο συνδυασμός ενός τραπεζιού με δύο ράφια, μπροστά σε μια έντονη απόχρωση στον τοίχο, η οποία θα μπορεί να επαναλαμβάνεται και σε άλλες επιφάνειες στο ίδιο δωμάτιο. Το κίτρινο χρώμα σ’ αυτή την περίπτωση λειτουργεί σαν ιδανικό φόντο, που σε συνδυασμό με τις υπόλοιπες λευκές επιφάνειες των τοίχων αναδεικνύει άψογα χρώματα και υλικά, συνθέτοντας τον πιο κατάλληλο χώρο για δουλειά στο σπίτι.

foto3

Μια εκλεπτυσμένη απόχρωση του ροζ αποτελεί το ιδανικό φόντο τόσο για το μεταλλικό πτυσσόμενο τραπέζι που φιλοξενεί την οθόνη του υπολογιστή, όσο και για τα πολύ λειτουργικά ραφάκια με τον ίδιο μεταλλικό σκελετό. Ο συνδυασμός αυτής της απόχρωσης με το «λευκό» ξύλο του δαπέδου αλλά και με τον μαύρο «καλόγερο» και τα δύο σύγχρονα φωτιστικά που αναρτώνται από την οροφή, ολοκληρώνει μια μοναδική εικόνα, που εξασφαλίζει τις καλύτερες εργασιακές συνθήκες σ’ ένα σύγχρονο και άνετο περιβάλλον.

foto10

Άνετοι, λειτουργικοί χώροι, με σύγχρονα εργονομικά έπιπλα, με μελετημένους συνδυασμούς φυσικού και τεχνητού φωτός και το σπουδαιότερο: με σωστά επιλεγμένο χρώμα! Αυτές είναι οι βασικότερες προδιαγραφές για τη δημιουργία μιας σωστής ατμόσφαιρας για δουλειά στο σπίτι. Για τη σύνθεση ενός κατάλληλου εργασιακού περιβάλλοντος που όχι μόνο θα εξασφαλίζει καλύτερες αποδόσεις αλλά και θα μας χαρίζει καλύτερη διάθεση και όρεξη για δουλειά!

foto8

Η δημιουργία ενός άψογου επαγγελματικού χώρου στο σπίτι ξεκινάει από την επιλογή του κατάλληλου χρώματος και τη σωστή εφαρμογή του σ’ όλες τις κάθετες επιφάνειες. Και τελειώνει με τη ολοκλήρωση μιας απλής, ευχάριστης και λειτουργικής διακόσμησης, χωρίς υπερβολές.

foto6

foto2

Η πολύ πρακτική λύση με τα λεπτά μεταλλικά ορθογώνια πλέγματα αναρτημένα στον τοίχο πάνω από το τραπέζι, δίνει το δικό της στιλ σ’ ολόκληρο το χώρο ενός μικρού αλλά και πολύ λειτουργικού γραφείου, μέσα στο σπίτι. Μια σκούρα πράσινη απόχρωση στους τοίχους, αποτελεί χωρίς άλλο μια επιβλητική παρουσία, που η «αυστηρότητά» της μετριάζεται από το λιτό ύφος της υπόλοιπης διακόσμησης, που συνδυάζει το παλιό με το μοντέρνο και τη σωστή σχέση υλικών και αποχρώσεων.

foto9

Το κίτρινο χρώμα γίνεται καθοριστικό στη δημιουργία ενός εργασιακού περιβάλλοντος, που συνδυάζει δύο κυρίως πλεονεκτήματα: Από τη μία την ολοκληρωμένη εικόνα ενός εντυπωσιακού γραφείου, ευχάριστου για την παραμονή των επισκεπτών αλλά και ιδανικού για επαγγελματικές συζητήσεις. Από την άλλη τη σύνθεση μιας ατμόσφαιρας που θα βοηθά στη δημιουργία των πιο σωστών συνθηκών εργασίας, οι οποίες με τη σειρά τους θα εξασφαλίζουν την καλύτερη εργασιακή απόδοση.

foto5

foto7

Το κίτρινο χρώμα έχει την ικανότητα να συνδυάζει το σοβαρό ύφος ενός άρτια οργανωμένου γραφείου με μια οικεία και φιλόξενη ατμόσφαιρα, απαραίτητη για κάθε συναλλαγή. Με την ίδια λογική μια απόχρωση του καφέ ή του γκρι, δίνει ένα προσωπικό ύφος σε κάθε χώρο.

3 Βραβεία για τον όμιλο Nordia – Marmoline – Nordi...
Η Vechro βάφει το τμήμα επειγόντων περιστατικών το...

Παρόμοιες δημοσιεύσεις με το παρών άρθρο