Έχετε επιλέξει να εγγραφείτε στους επαγγελματικούς μας καταλόγους είτε είστε εταιρεία, είτε είστε επαγγελματίας ή έχετε κατάστημα και χρειάζεστε βοήθεια; Εύκολο, αρκεί να κάνετε τα παρακάτω βήματα:

1. Γίνετε Μέλος: Αρχικά πρέπει να γραφτείτε μέλος συμπληρώνοντας το email σας και ένα προσωπικό κωδικό που θα θυμάστε και με τον οποίο θα μπαίνετε στις εγγραφές σας. Η εγγραφή είναι εντελώς δωρεάν και διατηρείται για όση διάρκεια επιθυμείτε. Μόλις συμπληρώσετε τα στοιχεία της εγγραφής σας και καταχωρήσετε όσα ζητούνται θα σας έρθει email επιβεβαίωσης του email σας. Εάν δεν έχετε λάβει αυτό το email μέσα σε 5' παρακαλούμε κοιτάξτε στα junk email (ανεπιθύμητη αλληλογραφία) και στη συνέχεια πατήστε την επιλογή επιβεβαίωσης. Εάν αντιμετωπίσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά τη διαδικασία αυτή τότε επικοινωνήστε μαζί μας.

1eggrafi

Στη συνέχεια και αφού επιλέξετε το Νομό και την πόλη σας, το σύστημα σάς ρωτάει εάν θέλετε να ανεβάσετε τη φωτογραφία σας ή κάποια φωτογραφία που σας εκπροσωπεί. Μπορείτε να προσπεράσετε αυτό το βήμα επιλέγοντας [Προσπέρασμα].

2avatar

Αυτό ήταν όλο! Τώρα περιμένετε το email σας, ενεργοποιείτε την εγγραφή μέλους και προχωράτε στην καταχώρηση της επιχείρησής σας.

***Εάν επιθυμείτε να δείτε περισσότερες δυνατότητες της κοινότητας,  της οποίας ειστε πλέον μέλος  παρακαλούμε διαβάστε τις οδηγίες για την κοινότητα εδώ.

 

2. Η Καταχώρησή σας: Στη συνέχεια και εφόσον έχει ενεργοποιηθεί ο λογαριασμός σας επιλέγετε από το επάνω μενού "Νέα Εγγραφή".Συνεχίζετε με  την γενική κατηγορία που θέλετε να εγγραφείτε π.χ Εταιρεία η Επαγγελματίες – Καταστήματα. Κατόπιν επιλέξτε το είδος της Εταιρείας σας ή του Επαγγέλματος – Καταστήματός σας.
Όταν κάνετε την επιλογή σας εμφανίζονται δυο νέες διαθέσιμες επιλογές. Η δωρεάν και η πληρωμένη καταχώρηση που είναι και προτεινόμενη. Τις διαφορές ανάμεσα σε αυτές τις δυο επιλογές θα μπορείτε να τις δείτε πατώντας το κουμπί περισσότερα. Η επιλογή σας γίνεται πατώντας στο στρογγυλό πεδίο δίπλα από την αντίστοιχη επιλογή.

3kataxorisi


Έχοντας κάνει την επιλογή σας συμπληρώστε τα στοιχεία σας στα αντίστοιχα πεδία. Όσα έχουν ένα κόκκινο αστεράκι επάνω δεξιά θα πρέπει υποχρεωτικά να τα συμπληρώσετε για να γίνει δεκτή η καταχώρηση σας. Στη συνέχεια επιλέξτε χαμηλά το "καταχώρηση" και είστε έτοιμοι. Αμέσως το σύστημα θα σας βγάλει σε ένα πεδίο στο οποίο επιλέγοντας θα βλέπετε την εγγραφή σας.

4epeksergasia

Εάν στην εγγραφή σας μετά θέλετε να αλλάξετε κάτι τότε πατήστε το πεδίο διαχείριση και επιλέξτε την επιλογή επεξεργασία. Προσοχή η συγκεκριμένη επιλογή εμφανίζεται μόνο όταν είστε συνδεμένος έχοντας συμπληρώσει το email σας και τον κωδικό πρόσβασης.

Όσοι επιλέξετε την πληρωμένη καταχώρηση αφού ακολουθήσατε την παραπάνω διαδικασία θα οδηγηθείτε σε ένα περιβάλλον όπου θα πρέπει να επιλέξετε τον τρόπο πληρωμής π.χ μέσω Paypal ή με απευθείας κατάθεση στο λογαριασμό μας επιλέγοντας την Offline payment.

Ακολουθήστε τα βήματα που αναφέρονται σε κάθε στάδιο και ολοκληρώστε την διαδικασία πληρωμής. 

Σας ενημερώνουμε ότι η καταχώρησή σας θα εμφανιστεί μόλις η εταιρεία μας επιβεβαίωσει τη πληρωμή σας. Εάν σε οποιοδήποτε σημείο της διαδικασίας χρειάζεστε βοήθεια επικοινωνήστε μαζί μας.
Εάν έχετε κάποια καταχώρηση σε εκκρεμότητα και το έχετε ξεχάσει συνδεθείτε πάλι με τους κωδικούς σας και ανάλογα με την κατηγορία που κάνατε την εγγραφή σας ( Εταιρεία ή Επαγγελματίας ) επιλέξτε από το αρχικό μενού την κατηγορία Επαγγελματικός Λογαριασμός και θα δείτε τις εκκρεμοτητές σας.