Διαβάζονται

mychroma1
14 Ιανουαρίου 2013
Χρώμα και Διακόσμηση
Η έξυπνη χρήση του χρώματος στις κάθετες επιφάνειες ενός σαλονιού είναι σε θέση να χαρίσει το δικό της δυναμισμό στο χώρο, ολοκληρώνοντας ευχάριστες ατμόσφαιρες, ιδανικές για όμορφες συζητήσεις με φίλ...
88676 Hits
Editor1
18 Ιανουαρίου 2014
Χρώμα και Διακόσμηση
Ένας από τους πιο σημαντικούς παράγοντες επιτυχίας της διακόσμησης ενός επαγγελματικού χώρου, είναι η σωστή επιλογή των χρωμάτων του. Ένα χρώμα είναι σε θέση να «μιλήσει» με τον καλύτερο τρόπο όχι μόν...
31843 Hits
Editor1
30 Ιανουαρίου 2013
Χρωματική Αντίστιξη
Το γκρι, το πράσινο και το κόκκινο είναι τρεις χρωματικές επιλογές που αν εφαρμοστούν σωστά, έχουν τη δυνατότητα να μεταμορφώσουν στην κυριολεξία οποιοδήποτε χώρο. Το κάθε ένα απ' αυτά τα βασικά χρώμα...
30719 Hits
mychroma1
14 Ιανουαρίου 2013
Τεχνοτροπίες-Χρωματικές εφαρμογές
 Το Fusion είναι ένα φυσικό διακοσμητικό stucco με μεταλλικές ανταύγειες, ένα απόλυτα μοντέρνο εφέ που αναδεικνύει άψογα τα έπιπλα design, ένα διακοσμητικό χρώμα ικανό να μεταμορφώσει στην κυριολ...
30135 Hits
Editor1
29 Ιανουαρίου 2013
Ειδήσεις
 O νέος οικονομικός και εξαιρετικά εύκολος τρόπος δημιουργίας τεχνοτροπιών που σχεδιάστηκε για να δημιουργήσει αριστοτεχνικά φόντα, σκηνικά στην καθημερινότητά σας. Στο σύστημα συμμετέχουν ευκολο...
29677 Hits

My chroma - Άρθρα που ενδιαφέρουν

Εδώ θα βρείτε άρθρα γύρω από το σπίτι, τη διακόσμηση αλλά και προϊόντα και υπηρεσίες που αξίζουν αναφοράς.
Ιουν
03

VARNISH-PU 2K

VARNISH PU 2K resVARNISH-PU 2K
Το VARNISH-PU 2K είναι ένα διάφανο αλειφατικό πολυουρεθανικό βερνίκι, δύο συστατικών.  Η μεμβράνη που δημιουργεί είναι στεγανή, ανεπηρέαστη από την ακτινοβολία UV, δεν κιτρινίζει και έχει πολύ καλές μηχανικές και χημικές αντοχές. Το VARNISH-PU 2K είναι κατάλληλο για στεγανοποίηση και προστασία πατητής τσιμεντοκονίας, σκυροδέματος, φυσικής πέτρας, ξύλου, μεταλλικών επιφανειών καθώς και εποξειδικών βαφών π.χ. σαν προστατευτικό βερνίκι του EPOXYCOAT-S σε πισίνες. Διατίθεται σε γυαλιστερό ή ματ. Συσκευασίες 1kg και 5 kg.
Διατίθεται από την εταιρεία ISOMAT.

Συνεχίστε την ανάγνωση
  6213 Hits
6213 Hits
Ιουν
03

ISOLAC AQUA

ISOLAC AQUA  resISOLAC AQUA
Εξαιρετικής ποιότητας ριπολίνη νερού νέας γενιάς για ξύλινες επιφάνειες. Χαρακτηρίζεται από υψηλή ελαστικότητα, άριστη καλυπτικότητα και εξαιρετικές αντοχές στις καιρικές συνθήκες, στο χρόνο και στο συχνό πλύσιμο. Το ISOLAC AQUA παρουσιάζει ισχυρή πρόσφυση και είναι κατάλληλο για την επαναβαφή επιφανειών επιστρωμένων με χρώματα νερού ή παλαιά βερνικοχρώματα διαλύτου (ριπολίνες ή λαδομπογιές).
Είναι σχεδόν άοσμο, ευκολοδούλευτο, στεγνώνει γρήγορα και δεν κιτρινίζει.
Κατάλληλο για εσωτερική και εξωτερική χρήση.
Διατίθεται σε γυαλιστερό (ISOLAC AQUA-GLOSS) και σατινέ (ISOLAC AQUA-SATIN), σε συσκευασίες των 0,75 l & 2.50 l. Αποχρώσεις: Λευκό και μεγάλη γκάμα αποχρώσεων μέσω του συστήματος χρωματισμού ISOMAT COLOR SYSTEM.
Διατίθεται από την εταιρεία ISOMAT.

Συνεχίστε την ανάγνωση
  6344 Hits
6344 Hits
Ιουν
03

DUROCRET-DECO & DUROCRET-DECO FINISH

DUROCRET DECO rDUROCRET-DECO & DUROCRET-DECO FINISH     
Τσιμεντοκονίες οι οποίες, αναμειγμένες με νερό, δημιουργούν ένα ρητινούχο, ινοπλισμένο τσιμεντοκονίαμα, που παρέχει πολύ καλή πρόσφυση στο υπόστρωμα, υδαταπωθητικότητα και αντοχή σε τριβές. Χρησιμοποιούνται εσωτερικά και εξωτερικά σε πλήθος εφαρμογών, όπως σε δάπεδα και τοίχους για λόγους αισθητικής (π.χ. κυκλαδίτικη αρχιτεκτονική), σε κατοικίες, καταστήματα, ξενοδοχεία κτλ. Είναι κατάλληλες για ειδικές κατασκευές, όπως κτιστά κρεβάτια, κτιστά είδη υγιεινής (νιπτήρες, λουτήρες, ντουζιέρες) κ.ά. Το DUROCRET-DECO FINISH εφαρμόζεται σε λεπτά πάχη (1-3 mm), ενώ το DUROCRET-DECO σε πάχος 3-10 mm.  Διατίθενται σε συσκευασίες των 25 kg σε έξι αποχρώσεις: λευκό, γκρι, ανοιχτό γκρι, μόκα, κρόκο, ανοιχτή ώχρα. Πιστοποιημένα με τη σήμανση CE κατά ΕΝ 1504-3.  
Διατίθεται από την εταιρεία ISOMAT.

Συνεχίστε την ανάγνωση
  6382 Hits
Με ετικέτα στο:
6382 Hits
Ιουν
03

MEGAFIX

MEGA FIX rMEGAFIX
Εύκαμπτος σοβάς τελικής στρώσης για επισκευή & αδιαβροχοποίηση τοιχοποιίας

Εύκαμπτο, πολυμερικό, ινοπλισμένο,  πυριτικό κονίαμα ενός συστατικού λευκού χρώματος. Παρουσιάζει αξιόλογη επιφανειακή σκληρότητα και μηδενική συρρίκνωση. Είναι κατάλληλο τόσο για την επισκευή όσο και για πλήρη αποκατάσταση τελικής επιφάνειας τοιχοποιίας. Σχηματίζει ενιαίο σώμα με το υπόστρωμα εξασφαλίζοντας τη διαπερατότητα των υδρατμών από τη μάζα του.
Αποτρέπει την επιβλαβή δράση της υγρασίας θωρακίζοντας τις επιφάνειες από τη διείσδυσή της με έναν υδαταπωθητικό μανδύα μακροχρόνιας προστασίας, πάχους έως 5 mm ανά στρώση. Διατηρεί την διαπνοή (υδρατμοπερατότητα) της ενώ παράλληλα αποτρέπει την απορρόφηση νερού από αυτή.
Σφραγίζει ρωγμές πλάτους 0,5mm έως 30 mm και βάθους έως 40 mm και δεν επιτρέπει την επανεμφάνισή τους. Αποτρέπει παράγοντες όπως το διοξείδιο του άνθρακα, του θείου ή του αζώτου να προσβάλλουν δομικά στοιχεία.
Ως σοβάς κατατάσσεται στην κατηγορία GP:CSIII/W2 κατά ΕΝ 998-1
Ως επισκευαστικό κατατάσσεται στην κατηγορία R1 κατά ΕΝ 1504-3
Διατίθεται από την εταιρεία DUROSTICK.

Συνεχίστε την ανάγνωση
  7475 Hits
7475 Hits
Ιουν
03

HYDROSTOP SILICONΕ PLASTER

HYDROSTOP resizeHYDROSTOP SILICONΕ PLASTER, FINE & GRAFIATO
ΣΙΛΙΚΟΝΟΥΧΟΣ ΑΔΙΑΒΡΟΧΟΣ ΣΟΒΑΣ ΤΕΛΙΚΗΣ ΣΤΡΩΣΗΣ

Έτοιμος προς χρήση, λευκός ή έγχρωμος, παστώδης σοβάς, κατάλληλος για τη διαμόρφωση λείας ή αδρής επιφάνειας. Ανθεκτικός στην ηλιακή ακτινοβολία. Εμποδίζει την ανάπτυξη μικροοργανισμών καθώς και τη δημιουργία μούχλας, άλγης και μυκήτων. Ελαττώνει την πιθανότητα διάβρωσης της τοιχοποιίας και του φέροντος οργανισμού του κτιρίου από την επίδραση του CO? (διοξείδιο του άνθρακα) καθώς και άλλων προβλημάτων με αιτία στις συνθήκες του εξωτερικού περιβάλλοντος.
Κατατάσσεται στην κλάση 1 κατά  EN ISO 7783-2.
Διατίθεται από την εταιρεία DUROSTICK.

Συνεχίστε την ανάγνωση
  6417 Hits
6417 Hits
Ιουν
03

GRANULAR

GRANULAR resizedGRANULAR

Πολυμερικός, λευκός, ρητινούχος, τσιμεντοειδής στόκος, ιδανικός για την κάλυψη ατελειών έως και 20 mm. ανά στρώση.
Κατάλληλος για εξωτερική ή και εσωτερική χρήση, διαθέτει εξαιρετική καλυπτικότητα, δουλεύεται εύκολα και δεν ‘’κρεμάει’’ ακόμη και σε μεγάλα πάχη εφαρμογής.
Επιτρέπει τη διαπνοή των επιφανειών, δεν συρρικνώνεται και δεν ‘’σκάει’’.
Με μεγάλη επιφανειακή σκληρότητα, έχει αντιβακτηριδιακή δράση και αντέχει στην υγρασία και τις περιβαλλοντικές συνθήκες.
Ο χρωματισμός του με την προσθήκη χρωστικών σε μορφή πούδρας DUROCOLOR POWDER – C, διευκολύνει τον οπτικό έλεγχο των επιφανειών για τυχόν ατέλειες και μειώνει τα ‘’χέρια’’ για την τελική βαφή τους.
Διατίθεται από την εταιρεία DUROSTICK.

Συνεχίστε την ανάγνωση
  6443 Hits
6443 Hits
Ιουν
03

DUROSTICK ΠΑΤΗΤΕΣ ΤΣΙΜΕΝΤΟΚΟΝΙΕΣ: DS-250 & DS-252 FLEX

DS-252 DS-250 resizedΠατητή Τσιμεντοκονία για τοίχους & δάπεδα και Ελαστική Πατητή Τσιμεντοκονία.

Βιομηχανικά τελειοποιημένες, οι Πατητές Τσιμεντοκονίες  της DUROSTICK, αποτελούν την εξέλιξη των παραδοσιακών πατητών τσιμεντοκονιών. Ακολουθούν με επιτυχία τις συστολές και διαστολές των επιφανειών χωρίς να ρηγματώνονται, μένουν ανεπηρέαστες από μικροδονήσεις, ενώ αντέχουν στις απότομες θερμοκρασιακές μεταβολές και τις αντίξοες συνθήκες του περιβάλλοντος. Η Πατητή Τσιμεντοκονία DS 252 FLEX είναι ιδανική για δάπεδα με ενδοδαπέδια θέρμανση.
Χρωματίζονται σε πλούσια γκάμα αποχρώσεων, με την προσθήκη χρωστικών σε μορφή πούδρας DUROCOLOR POWDER - C/P, ή με την προσθήκη των τσιμεντοειδών αρμόστοκων της DUROSTICK, στο σύνολο των 32 αποχρώσεών τους.
Χρωματίζονται επίσης με το Δοσομετρικό Σύστημα Δημιουργίας Αποχρώσεων DUROCOLOR.
Διατίθεται από την εταιρεία DUROSTICK.

Συνεχίστε την ανάγνωση
  5678 Hits
5678 Hits
Σεπ
01

Αναζωογονητικό επίπλων κήπου

Αναζωογονητικό επίπλων κήπου

Αναζωογονητικό επίπλων κήπου
Το αναζωογονητικό επίπλων κήπου της Bondex είναι ιδανικό για τον καθαρισμό και το φρεσκάρισμα των ξύλων που έχουν γκριζάρει. Επαναφέρει άμεσα την φυσική απόχρωση του ξύλου και το κάνει να λάμπει. Πεδίο εφαρμογής: Το BONDEX HARDWOOD GARDEN FURNITURE REFRESHER είναι ένα πολύ αποτελεσματικό καθαριστικό για ξυλεία και έπιπλα κήπου, όπως τραπέζια, καρέκλες, πάγκους, δάπεδα κ.λπ. Είναι επίσης κατάλληλο για τη λεύκανση των μαλακών (softwood) ξύλων που έχουν γκριζάρει.

Συνεχίστε την ανάγνωση
  5614 Hits
5614 Hits
Σεπ
01

Bondex Deck Cleaner - Καθαριστικό βρύων και άλγης

Bondex Deck Cleaner  - Καθαριστικό βρύων και άλγης

Bondex Deck Cleaner  - Καθαριστικό βρύων και άλγης
Αφαιρεί άλγη, βρύα, φύκια και τα πρώτα σημάδια μούχλας και προστατεύει από τη νέα ανάπτυξη τους. Πεδίο εφαρμογής: Για αίθρια, γκαράζ, προσόψεις σπιτιών, μονοπάτια, στέγες, φράκτες και όλες τις επιφάνειες σε εξωτερικούς χώρους, όπως ξύλο, πέτρα, γυαλί, σκυρόδεμα και κεραμικές επιφάνειες, κεραμίδια στεγών, τούβλα, πλάκες, τερακότα κ.λπ.

Συνεχίστε την ανάγνωση
  5755 Hits
Με ετικέτα στο:
5755 Hits
Σεπ
01

POWER CLEANER – Καθαριστικό ξύλου

POWER CLEANER – Καθαριστικό ξύλου

POWER CLEANER – Καθαριστικό ξύλου
Ειδικό, ισχυρό καθαριστικό για πατώματα και έπιπλα κήπου, αίθρια, πέργκολες, κλπ, που αφαιρεί ακόμα και τα πιο ανθεκτικά μόρια ρύπουβαθιά στους πόρους του ξύλου.  Διατηρεί το φυσικό γκριζάρισμα (πατίνα) του ξύλου. Πεδίο εφαρμογής: Είναι ιδανικό για τον τακτικό καθαρισμό και τη φροντίδα όλων των ξύλινων επίπλων κήπου.

Συνεχίστε την ανάγνωση
  5199 Hits
5199 Hits
Ιουν
25

PRIMEX MICRO

Primex micro PRIMEX MICRO
Σιλικονούχο ακρυλικό μικρονιζέ αστάρι νερού
Μικρονιζέ σιλικονούχο ακρυλικό αστάρι νερού για εξωτερικούς κυρίως τοίχους, κατάλληλο και για εσωτερικές      επιφάνειες. Οι υψηλές του αντοχές είναι   εφάμιλλες των ποιοτικών ασταριών διαλύτη. Χάρη στη μικρονιζέ πρωτοποριακή του σύνθεση, διακρίνεται για τη διεισδυτική του ικανότητα και την εξαιρετική του συνδετικότητα.  Αδιαβροχοποιεί και συγχρόνως επιτρέπει τη διαπνοή της τοιχοποιίας. Συνεισφέρει στις ιδιότητες των τελικών χρωμάτων, τα οποία εμφανίζουν βελτιωμένη καλυπτικότητα, υψηλότερες αντοχές, καλύτερο δούλεμα και ισχυρότερη πρόσφυση. Είναι ελαφρώς κίτρινο, ώστε να φαίνονται οι επιφάνειες που έχουν ασταρωθεί.  Επίσης η επιλογή του PRIMEX MICRO, καθιστά οικονομικότερη την εφαρμογή έναντι των προϊόντων διαλύτη κατά 25-50%. Υπάρχει  σε μπιτόνια 1L, 5L και 10L.
Διατίθεται από την εταιρεία Χρωτέχ Α.Ε. 

Συνεχίστε την ανάγνωση
  5477 Hits
5477 Hits
Μαρ
26

ISOLAC AQUA-SATIN & ISOLAC AQUA-GLOSS

isomat281ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΡΙΠΟΛΙΝΕΣ ΝΕΡΟΥ
Εξαιρετικής ποιότητας ριπολίνες νερού νέας γενιάς για ξύλινες επιφάνειες. Κατάλληλες για εσωτερική και εξωτερική χρήση. Χαρακτηρίζονται από υψηλή ελαστικότητα, άριστη καλυπτικότητα και εξαιρετικές αντοχές στις καιρικές συνθήκες και το χρόνο. Παρουσιάζουν ισχυρή πρόσφυση και είναι κατάλληλες για την επαναβαφή επιφανειών επιστρωμένων με χρώματα νερού ή παλαιά βερνικοχρώματα διαλύτου (ριπολίνες ή λαδομπογιές). Το ISOLAC AQUA-SATIN δίνει μία ομοιόμορφη σατινέ επιφάνεια ενώ το ISOLAC AQUA-GLOSS δίνει μία ομοιόμορφη γυαλιστερή επιφάνεια. Διατίθενται σε συσκευασίες των 0,75 l και 2,5 l σε λευκό και σε 305 αποχρώσεις του συστήματος χρωματισμού ISOMAT COLOR SYSTEM. Καλυπτικότητα: Περίπου 12 m2/l.
Διατίθενται από την εταιρεία ISOMAT Α.Β.Ε.Ε.

Συνεχίστε την ανάγνωση
  5488 Hits
Με ετικέτα στο:
5488 Hits
Μαρ
26

ΡΟΛΟ SUPER

xatzilamprou238Ρολό γούνας μερινός, ιδανικό για πλαστικό-υδρόχρωμα-τσιμεντόχρωμα. Το καλύτερο εργαλείο για επαγγελματίες. Διαστάσεις 18 εκ. και 24 εκ.
Διατίθεται από την εταιρεία ΑΦΟΙ Π. & Γ. ΧΑΤΖΗΛΑΜΠΡΟΥ Ο.Ε.

Συνεχίστε την ανάγνωση
  5537 Hits
Με ετικέτα στο:
5537 Hits
Μαρ
26

GORI SUN PROTECTION


perahiacroppedΔιάφανο εμποτιστικό ξύλου βάσεως νεφτιού, με φίλτρο UV για προστασία από την υπεριώδη ακτινοβολία.
Διατίθεται από την εταιρεία ΜΙΜΗΣ ΠΕΡΑΧΙΑ Α.Ε.

Συνεχίστε την ανάγνωση
  7613 Hits
Με ετικέτα στο:
7613 Hits
Μαρ
26

STATUS METALLIC

status metallic300ΕΙΔΙΚΟ ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΟ ΜΕΤΑΛΛΙΖΕ ΧΡΩΜΑ ΝΕΡΟΥ

Πλεονεκτήματα:
- Formula gel (δεν τρέχει)
- Εφαρμόζεται απευθείας στη σκουριά
- Εξασφαλίζει υψηλή αντισκωριακή προστασία
- Εξαιρετικό μεταλλιζέ - περλέ φινίρισμα
Το STATUS METALLIC είναι ένα διακοσμητικό αντισκωριακό χρώμα νερού, ιδανικό για κάθε εξωτερική ή εσωτερική μεταλλική επιφάνεια αλλά και για τοίχο ή ξύλο, κάγκελο, κουπαστή, πόρτα κ.ά. Η εξελιγμένη του σύνθεση μπορεί να μπλοκάρει τη σκουριά, να εμποδίσει την επανεμφάνισή της και να εφαρμοστεί απευθείας πάνω σε σκουριασμένη επιφάνεια. Προσφέρει εξαιρετική αντοχή, πολύ καλό άπλωμα, ισχυρή πρόσφυση και αντιδιαβρωτική προστασία. Το αποτέλεσμα είναι μία σαγρέ ματ, ιδιαίτερα ανθεκτική επιφάνεια με αναλλοίωτες αποχρώσεις για πολύ καιρό. Διατίθεται σε συσκευασία 650ml σε 6 αποχρώσεις, silver, gold, graphite, olive green, terracotta.
Διατίθεται από την εταιρεία THRAKON Α.Ε.Β.Ε.

Συνεχίστε την ανάγνωση
  6245 Hits
Με ετικέτα στο:
6245 Hits
Μαρ
26

LASURE MICROPOREUSE ULTRA GEL

lasureΕμποτίζεις σεβόμενος το περιβάλλον; Τι πιο φυσικό, με την SYNTILOR! Με τη νέα σειρά προϊόντων ακουαρεθάνης (πολυουρεθάνη σε φάση νερού), η SYNTILOR προτείνει ένα βερνίκι-συντηρητικό εμποτισμού, τόσο αβλαβές όσο και ανθεκτικό, το οποίο ξέρει να τα κάνει όλα καλά και σωστά. Άοσμο, στεγνώνει σε 30 λεπτά, με πολύ μεγάλη διάρκεια αντοχής «8 χρόνια», δραστικό σε εξωτερικούς χώρους, ευχάριστο στους εσωτερικούς, κατέχει όλα τα προσόντα! Ξέρει επίσης να αποδεικνύει ότι είναι προϊόν υψηλής προστασίας με τα εξής εφόδια: υδρόφυγο, αναπνέον, Anti-UV, με μυκητοκτόνο και εντομοκτόνο δράση. Το πρώτο βερνίκι-συντηρητικό εμποτισμού πιστοποιημένο από το CTBA (Τεχνικό Κέντρο Ξύλου και Επίπλου Γαλλίας), που με αυτές τις επιδόσεις και σε συνδυασμό με την ευκολία εφαρμογής του, παραμένει πάντα στο ύψος της φήμης του. Είναι τόσο αποδοτικό, γιατί πολύ απλά η SYNTILOR είναι η πρώτη εταιρεία στην παραγωγή προϊόντων ακουαρεθάνης (πολυουρεθάνη σε φάση νερού).
Διατίθεται από την εταιρεία INERKAS - Δ. ΚΑΜΠΑΡΑΚΗΣ Ο.Ε.

Συνεχίστε την ανάγνωση
  5990 Hits
Με ετικέτα στο:
5990 Hits
Μαρ
26

VIVECHROM EXPRESS

vivechrom expressΧάρη στη μοναδική του σύνθεση, το Vivechrom Express αποτελεί μια αποτελεσματική και αξιόπιστη λύση για γρήγορο και ποιοτικό βάψιμο, εξοικονομώντας έτσι χρόνο και χρήματα. Είναι χαμηλής οσμής και διακρίνεται για την υψηλή του λευκότητα και τις ζωηρές και αναλλοίωτες αποχρώσεις. Δουλεύεται εύκολα, απλώνει θαυμάσια και έχει ισχυρή πρόσφυση. Δημιουργεί ένα άψογο ματ φινίρισμα με εξαιρετικές αντοχές στο συχνό πλύσιμο. Διατίθεται σε λευκό και σε απεριόριστο αριθμό αποχρώσεων μέσω του συστήματος ΧΡΩΜΟΣΥΝΘΕΣΕΙΣ της ΒΙΒΕΧΡΩΜ.
Διατίθεται από την εταιρεία ΒΙΒΕΧΡΩΜ Α.Ε.

Συνεχίστε την ανάγνωση
  6414 Hits
Με ετικέτα στο:
6414 Hits
Μαρ
04

ΠΤΥΣΣΟΜΕΝΗ ΣΚΑΛΑ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ ΤΗΣ JACKSON

lolosΗ πτυσσόμενη σκάλα της JACKSON είναι κατασκευασμένη από ειδικό κράμα αλουμινίου ώστε να αντέχει μέγιστο φορτίο 150 kg. Διαθέτει ειδικούς μηχανισμούς ώστε να μετατρέπεται εύκολα σε μονή, σχήμα Λ, Π, ή Γ, γεγονός που την καθιστά εύχρηστη ώστε να είναι απαραίτητο εργαλείο για επαγγελματίες αλλά και ιδιώτες. Όταν είναι διπλωμένη χωράει στο πορτμπαγκάζ των περισσότερων αυτοκινήτων ενώ ανοιχτή φθάνει σε μήκος έως και 4,68 μέτρα. Διατίθεται σε δύο μεγέθη 4 x 3 και 4 x 4 σκαλοπάτια.
Διατίθεται από την εταιρεία ΣΑΡΑΝΤΟΣ ΛΩΛΟΣ Α.Ε.

Συνεχίστε την ανάγνωση
  5329 Hits
Με ετικέτα στο:
5329 Hits
Μαρ
04

ΥΔΑΤΟΔΙΑΛΥΤΟ ΣΥΝΤΗΡΗΤΙΚΟ ΞΥΛΟΥ ΜΕ ΚΕΡΙ

tziastas1

H SAYERLACK, δημιούργησε μια νέα ειδική σειρά προϊόντων με το σήμα LINEA BLU, που επιτρέπει στον καθένα πολύ εύκολα και δίχως ιδιαίτερες γνώσεις του αντικειμένου, να βάψει, να συντηρήσει, να χρωματίσει και να ανανεώσει παλιές και καινούργιες ξύλινες κατασκευές με τρόπο ευχάριστο και «επαγγελματικά» αποτελεσματικό.

tziastas2Το υδατοδιαλυτό συντηρητικό ξύλου με κερί της LINEA BLUE είναι ένα προϊόν ειδικά μελετημένο για βάψιμο και συντήρηση παλιών και καινούριων ξύλινων κατασκευών όπως πέργκολες, κιόσκια, βεράντες, ξύλινα σπίτια, έπιπλα κήπου, φράχτες, ζαρντινιέρες κ.λπ. Χαρακτηριστικά του είναι η άριστη ικανότητα διείσδυσης στον πόρο του ξύλου, η βαθιά προστασία από τους παθογόνους παράγοντες καταστροφής του ξύλου (μύκητες, έντομα, UV ακτινοβολία), η μεγάλη διάρκεια ζωής και η εξαιρετική σταθερότητα χρώματος. Καθιστά το ξύλο αδιάβροχο, προσδίδοντάς του κηροειδή εμφάνιση, έχει εύκολη εφαρμογή, στεγνώνει γρήγορα, δεν αναφλέγεται, τα εργαλεία βαφής ξεπλένονται με νερό και έχει χαμηλά επίπεδα οσμών. Τέλος μπορεί να χρησιμοποιηθεί χωρίς προβλήματα για επαναβαφή και συντήρηση επιφανειών που έχουν βαφεί αρχικά με άλλου τύπου συντηρητικά. 

Διατίθεται από την εταιρεία ΕΥΡΩΧΡΩΜ - ΤΖΙΑΣΤΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

 

Συνεχίστε την ανάγνωση
  9588 Hits
Με ετικέτα στο:
9588 Hits
Μαρ
04

SUPER PATCH DAMTITE

super patch damtiteΕπισκευαστικό Τσιμέντο δύο συστατικών

Είναι ισχυρότερο και ελαστικότερο από το μπετόν! Προσφύεται ισχυρά σε όλα τα δομικά υλικά! Ειδικό επισκευαστικό τσιμέντο σε σκόνη, που αναμειγνύεται με το ακρυλικό συγκολλητικό γαλάκτωμα Bonding Liquid, που εμπεριέχεται στο δοχείο με τη σκόνη.
• Κολλάει σε τσιμέντο, πέτρα, μέταλλο, γυαλί, κεραμίδια, αλουμίνιο, κουφώματα, εντοιχισμένα έπιπλα, σε κάθε είδους τοιχοποιία με όλα σχεδόν τα υλικά
• Έχει τόσο καλή πρόσφυση και διείσδυση, ώστε δεν απαιτείται διάνοιξη των λεπτών ρωγμών με εργαλεία για επισκευή και στεγάνωση
Διατίθεται από την εταιρεία DIMCO-Χ. ΔΗΜΟΒΑΣΙΛΗΣ & ΣΙΑ Ε.Ε.

Συνεχίστε την ανάγνωση
  5471 Hits
Με ετικέτα στο:
5471 Hits