Διαβάζονται

mychroma1
14 Ιανουαρίου 2013
Χρώμα και Διακόσμηση
Η έξυπνη χρήση του χρώματος στις κάθετες επιφάνειες ενός σαλονιού είναι σε θέση να χαρίσει το δικό της δυναμισμό στο χώρο, ολοκληρώνοντας ευχάριστες ατμόσφαιρες, ιδανικές για όμορφες συζητήσεις με φίλ...
88862 Hits
Editor1
18 Ιανουαρίου 2014
Χρώμα και Διακόσμηση
Ένας από τους πιο σημαντικούς παράγοντες επιτυχίας της διακόσμησης ενός επαγγελματικού χώρου, είναι η σωστή επιλογή των χρωμάτων του. Ένα χρώμα είναι σε θέση να «μιλήσει» με τον καλύτερο τρόπο όχι μόν...
32030 Hits
Editor1
30 Ιανουαρίου 2013
Χρωματική Αντίστιξη
Το γκρι, το πράσινο και το κόκκινο είναι τρεις χρωματικές επιλογές που αν εφαρμοστούν σωστά, έχουν τη δυνατότητα να μεταμορφώσουν στην κυριολεξία οποιοδήποτε χώρο. Το κάθε ένα απ' αυτά τα βασικά χρώμα...
30806 Hits
mychroma1
14 Ιανουαρίου 2013
Τεχνοτροπίες-Χρωματικές εφαρμογές
 Το Fusion είναι ένα φυσικό διακοσμητικό stucco με μεταλλικές ανταύγειες, ένα απόλυτα μοντέρνο εφέ που αναδεικνύει άψογα τα έπιπλα design, ένα διακοσμητικό χρώμα ικανό να μεταμορφώσει στην κυριολ...
30168 Hits
Editor1
29 Ιανουαρίου 2013
Ειδήσεις
 O νέος οικονομικός και εξαιρετικά εύκολος τρόπος δημιουργίας τεχνοτροπιών που σχεδιάστηκε για να δημιουργήσει αριστοτεχνικά φόντα, σκηνικά στην καθημερινότητά σας. Στο σύστημα συμμετέχουν ευκολο...
29717 Hits
Ιουλ
03

Berling Paints - Νέα Εποχή

Berling Paints - Νέα Εποχή

Η Berling Paints, μετά την σύγκληση Γ. Σ. των Μετόχων της στις 30 Ιουνίου 2014 ανακοινώνει την αλλαγή στην σύνθεση της Διοικητικής ομάδας της εταιρείας. Τη θέση του Διευθύνοντος Συμβούλου & Γενικού Διευθυντή αναλαμβάνει ο κ. Γιώργος Κ. Κωνσταντινίδης, ενώ την θέση του Προέδρου, διατηρεί ο ιδρυτής της Berling κ. Κυριάκος Γ. Κωνσταντινίδης.
Η μετάβαση από την παλαιά στη νεότερη γενιά σηματοδοτεί την αρχή μίας Νέας Εποχής για την Ελληνική χρωματοβιομηχανία. Σε δήλωσή του ο νέος Διευθύνων Σύμβουλος της Berling κ. Γ. Κωνσταντινίδης επισημαίνει:
«Το πέρασμα της Berling στη «Νέα εποχή» πλαισιώνεται από τις βασικές αρχές της επιχειρηματικής φιλοσοφίας του ιδρυτή και Προέδρου της, κ. K. Κωνσταντινίδη. Δηλαδή, η εταιρεία λειτουργεί προάγοντας την ελληνική επιχειρηματικότητα, με καινοτόμο και ποιοτική παραγωγή χρωμάτων, υποληπτόμενη την εργασία του ανθρώπινου δυναμικού της, υπηρετώντας την βιώσιμη ανάπτυξη και τιμώντας την εμπιστοσύνη των πελατών και των συνεργατών της.

Συνεχίστε την ανάγνωση
  6424 Hits
6424 Hits
Ιουν
03

VARNISH-PU 2K

VARNISH PU 2K resVARNISH-PU 2K
Το VARNISH-PU 2K είναι ένα διάφανο αλειφατικό πολυουρεθανικό βερνίκι, δύο συστατικών.  Η μεμβράνη που δημιουργεί είναι στεγανή, ανεπηρέαστη από την ακτινοβολία UV, δεν κιτρινίζει και έχει πολύ καλές μηχανικές και χημικές αντοχές. Το VARNISH-PU 2K είναι κατάλληλο για στεγανοποίηση και προστασία πατητής τσιμεντοκονίας, σκυροδέματος, φυσικής πέτρας, ξύλου, μεταλλικών επιφανειών καθώς και εποξειδικών βαφών π.χ. σαν προστατευτικό βερνίκι του EPOXYCOAT-S σε πισίνες. Διατίθεται σε γυαλιστερό ή ματ. Συσκευασίες 1kg και 5 kg.
Διατίθεται από την εταιρεία ISOMAT.

Συνεχίστε την ανάγνωση
  6246 Hits
6246 Hits
Ιουν
03

ISOLAC AQUA

ISOLAC AQUA  resISOLAC AQUA
Εξαιρετικής ποιότητας ριπολίνη νερού νέας γενιάς για ξύλινες επιφάνειες. Χαρακτηρίζεται από υψηλή ελαστικότητα, άριστη καλυπτικότητα και εξαιρετικές αντοχές στις καιρικές συνθήκες, στο χρόνο και στο συχνό πλύσιμο. Το ISOLAC AQUA παρουσιάζει ισχυρή πρόσφυση και είναι κατάλληλο για την επαναβαφή επιφανειών επιστρωμένων με χρώματα νερού ή παλαιά βερνικοχρώματα διαλύτου (ριπολίνες ή λαδομπογιές).
Είναι σχεδόν άοσμο, ευκολοδούλευτο, στεγνώνει γρήγορα και δεν κιτρινίζει.
Κατάλληλο για εσωτερική και εξωτερική χρήση.
Διατίθεται σε γυαλιστερό (ISOLAC AQUA-GLOSS) και σατινέ (ISOLAC AQUA-SATIN), σε συσκευασίες των 0,75 l & 2.50 l. Αποχρώσεις: Λευκό και μεγάλη γκάμα αποχρώσεων μέσω του συστήματος χρωματισμού ISOMAT COLOR SYSTEM.
Διατίθεται από την εταιρεία ISOMAT.

Συνεχίστε την ανάγνωση
  6367 Hits
6367 Hits
Ιουν
03

DUROCRET-DECO & DUROCRET-DECO FINISH

DUROCRET DECO rDUROCRET-DECO & DUROCRET-DECO FINISH     
Τσιμεντοκονίες οι οποίες, αναμειγμένες με νερό, δημιουργούν ένα ρητινούχο, ινοπλισμένο τσιμεντοκονίαμα, που παρέχει πολύ καλή πρόσφυση στο υπόστρωμα, υδαταπωθητικότητα και αντοχή σε τριβές. Χρησιμοποιούνται εσωτερικά και εξωτερικά σε πλήθος εφαρμογών, όπως σε δάπεδα και τοίχους για λόγους αισθητικής (π.χ. κυκλαδίτικη αρχιτεκτονική), σε κατοικίες, καταστήματα, ξενοδοχεία κτλ. Είναι κατάλληλες για ειδικές κατασκευές, όπως κτιστά κρεβάτια, κτιστά είδη υγιεινής (νιπτήρες, λουτήρες, ντουζιέρες) κ.ά. Το DUROCRET-DECO FINISH εφαρμόζεται σε λεπτά πάχη (1-3 mm), ενώ το DUROCRET-DECO σε πάχος 3-10 mm.  Διατίθενται σε συσκευασίες των 25 kg σε έξι αποχρώσεις: λευκό, γκρι, ανοιχτό γκρι, μόκα, κρόκο, ανοιχτή ώχρα. Πιστοποιημένα με τη σήμανση CE κατά ΕΝ 1504-3.  
Διατίθεται από την εταιρεία ISOMAT.

Συνεχίστε την ανάγνωση
  6406 Hits
Με ετικέτα στο:
6406 Hits
Ιουν
03

MEGAFIX

MEGA FIX rMEGAFIX
Εύκαμπτος σοβάς τελικής στρώσης για επισκευή & αδιαβροχοποίηση τοιχοποιίας

Εύκαμπτο, πολυμερικό, ινοπλισμένο,  πυριτικό κονίαμα ενός συστατικού λευκού χρώματος. Παρουσιάζει αξιόλογη επιφανειακή σκληρότητα και μηδενική συρρίκνωση. Είναι κατάλληλο τόσο για την επισκευή όσο και για πλήρη αποκατάσταση τελικής επιφάνειας τοιχοποιίας. Σχηματίζει ενιαίο σώμα με το υπόστρωμα εξασφαλίζοντας τη διαπερατότητα των υδρατμών από τη μάζα του.
Αποτρέπει την επιβλαβή δράση της υγρασίας θωρακίζοντας τις επιφάνειες από τη διείσδυσή της με έναν υδαταπωθητικό μανδύα μακροχρόνιας προστασίας, πάχους έως 5 mm ανά στρώση. Διατηρεί την διαπνοή (υδρατμοπερατότητα) της ενώ παράλληλα αποτρέπει την απορρόφηση νερού από αυτή.
Σφραγίζει ρωγμές πλάτους 0,5mm έως 30 mm και βάθους έως 40 mm και δεν επιτρέπει την επανεμφάνισή τους. Αποτρέπει παράγοντες όπως το διοξείδιο του άνθρακα, του θείου ή του αζώτου να προσβάλλουν δομικά στοιχεία.
Ως σοβάς κατατάσσεται στην κατηγορία GP:CSIII/W2 κατά ΕΝ 998-1
Ως επισκευαστικό κατατάσσεται στην κατηγορία R1 κατά ΕΝ 1504-3
Διατίθεται από την εταιρεία DUROSTICK.

Συνεχίστε την ανάγνωση
  7501 Hits
7501 Hits
Ιουν
03

HYDROSTOP SILICONΕ PLASTER

HYDROSTOP resizeHYDROSTOP SILICONΕ PLASTER, FINE & GRAFIATO
ΣΙΛΙΚΟΝΟΥΧΟΣ ΑΔΙΑΒΡΟΧΟΣ ΣΟΒΑΣ ΤΕΛΙΚΗΣ ΣΤΡΩΣΗΣ

Έτοιμος προς χρήση, λευκός ή έγχρωμος, παστώδης σοβάς, κατάλληλος για τη διαμόρφωση λείας ή αδρής επιφάνειας. Ανθεκτικός στην ηλιακή ακτινοβολία. Εμποδίζει την ανάπτυξη μικροοργανισμών καθώς και τη δημιουργία μούχλας, άλγης και μυκήτων. Ελαττώνει την πιθανότητα διάβρωσης της τοιχοποιίας και του φέροντος οργανισμού του κτιρίου από την επίδραση του CO? (διοξείδιο του άνθρακα) καθώς και άλλων προβλημάτων με αιτία στις συνθήκες του εξωτερικού περιβάλλοντος.
Κατατάσσεται στην κλάση 1 κατά  EN ISO 7783-2.
Διατίθεται από την εταιρεία DUROSTICK.

Συνεχίστε την ανάγνωση
  6450 Hits
6450 Hits
Ιουν
03

GRANULAR

GRANULAR resizedGRANULAR

Πολυμερικός, λευκός, ρητινούχος, τσιμεντοειδής στόκος, ιδανικός για την κάλυψη ατελειών έως και 20 mm. ανά στρώση.
Κατάλληλος για εξωτερική ή και εσωτερική χρήση, διαθέτει εξαιρετική καλυπτικότητα, δουλεύεται εύκολα και δεν ‘’κρεμάει’’ ακόμη και σε μεγάλα πάχη εφαρμογής.
Επιτρέπει τη διαπνοή των επιφανειών, δεν συρρικνώνεται και δεν ‘’σκάει’’.
Με μεγάλη επιφανειακή σκληρότητα, έχει αντιβακτηριδιακή δράση και αντέχει στην υγρασία και τις περιβαλλοντικές συνθήκες.
Ο χρωματισμός του με την προσθήκη χρωστικών σε μορφή πούδρας DUROCOLOR POWDER – C, διευκολύνει τον οπτικό έλεγχο των επιφανειών για τυχόν ατέλειες και μειώνει τα ‘’χέρια’’ για την τελική βαφή τους.
Διατίθεται από την εταιρεία DUROSTICK.

Συνεχίστε την ανάγνωση
  6473 Hits
6473 Hits
Ιουν
03

DUROSTICK ΠΑΤΗΤΕΣ ΤΣΙΜΕΝΤΟΚΟΝΙΕΣ: DS-250 & DS-252 FLEX

DS-252 DS-250 resizedΠατητή Τσιμεντοκονία για τοίχους & δάπεδα και Ελαστική Πατητή Τσιμεντοκονία.

Βιομηχανικά τελειοποιημένες, οι Πατητές Τσιμεντοκονίες  της DUROSTICK, αποτελούν την εξέλιξη των παραδοσιακών πατητών τσιμεντοκονιών. Ακολουθούν με επιτυχία τις συστολές και διαστολές των επιφανειών χωρίς να ρηγματώνονται, μένουν ανεπηρέαστες από μικροδονήσεις, ενώ αντέχουν στις απότομες θερμοκρασιακές μεταβολές και τις αντίξοες συνθήκες του περιβάλλοντος. Η Πατητή Τσιμεντοκονία DS 252 FLEX είναι ιδανική για δάπεδα με ενδοδαπέδια θέρμανση.
Χρωματίζονται σε πλούσια γκάμα αποχρώσεων, με την προσθήκη χρωστικών σε μορφή πούδρας DUROCOLOR POWDER - C/P, ή με την προσθήκη των τσιμεντοειδών αρμόστοκων της DUROSTICK, στο σύνολο των 32 αποχρώσεών τους.
Χρωματίζονται επίσης με το Δοσομετρικό Σύστημα Δημιουργίας Αποχρώσεων DUROCOLOR.
Διατίθεται από την εταιρεία DUROSTICK.

Συνεχίστε την ανάγνωση
  5709 Hits
5709 Hits
Ιουν
02

Vivechrom: Δέσμευση στην Ελλάδα - Νέα εταιρική ταυτότητα

Vivechrom LOGO NEWΗ Vivechrom, μέλος της Akzonobel, ανανεώνεται, διαχέοντας τη τεχνογνωσία του ομίλου στην ελληνική αγορά!

Η Vivechrom, η μεγαλύτερη εταιρία χρωμάτων στην Ελλάδα, μέλος του πολυεθνικού ομίλου AkzoNobel, ανανεώνεται και παρουσιάζει τη Νέα της δυναμική Εταιρική Ταυτότητα, η οποία αποτελείται από το νέο μοντέρνο λογότυπο και τις νέες ελκυστικές συσκευασίες που ξεχωρίζουν και βοηθούν τους καταναλωτές στην αναζήτηση των προϊόντων!

Συνεχίστε την ανάγνωση
  5127 Hits
5127 Hits
Μάι
20

3Μ Ελλάς: Εντυπωσιακή Παρουσία στην Έκθεση «Χρώμα & Διακόσμηση- Τools»

3Μ Ελλάς: Εντυπωσιακή Παρουσία στην Έκθεση  «Χρώμα & Διακόσμηση- Τools»

Η 3Μ Ελλάς, πρωτοπόρος εταιρεία σε προϊόντα καινοτομίας και με ευρεία γκάμα ολοκληρωμένων λύσεων για τον Καταναλωτή και τον Επαγγελματία, συμμετείχε στην Έκθεση «Χρώμα & Διακόσμηση- Tools» που πραγματοποιήθηκε από 8 έως 11 Μαΐου 2014, στο Εκθεσιακό Κέντρο Metropolitan Expo, Αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος.

Συνεχίστε την ανάγνωση
  3984 Hits
3984 Hits
Μαρ
05

Νέο πρόγραμμα αγκυρώσεων fischer FIXPERIENCE. Το πρώτο στα Ελληνικά!

fischer logo Πότε δεν ήταν τόσο εύκολο να υπολογιστούν οι αγκυρώσεις!

Το νέο λογισμικό fischer FIXPERIENCE αντικαθιστά όλα τα προηγούμενα δοκιμασμένα εργαλεία διαστασιολόγησης της fischer, του ειδικού στις αγκυρώσεις. Θέτει το νέο σημείο αναφοράς στην εύκολη διαστασιολόγηση αγκυρίων σε σκυρόδεμα. Το  fischer FIXPERIENCE σχεδιάστηκε για να το χρησιμοποιούν  στατικοί μηχανικοί, σχεδιαστές και εγκαταστάτες, που θέλουν να διαστασιολογήσουν τα έργα τους με ασφάλεια, αξιοπιστία και και οικονομία. Η ενσωμάτωση όλων των απαιτούμενων διεθνών προτύπων στο πρόγραμμα δίνει τη δυνατότητα να χρησιμοποιηθεί για έργα σε όλη την υφήλιο.

Συνεχίστε την ανάγνωση
  4478 Hits
4478 Hits
Φεβ
25

Η ISOMAT ΣΤΗ YUGBUILD 2014

isologo netΗ ISOMAT θα συμμετάσχει για δεύτερη φορά στην 24η Διεθνή Έκθεση Αρχιτεκτονικής και Κατασκευών YugBuild, που θα διεξαχθεί από τις 26 Φεβρουαρίου έως τη 1 Μαρτίου 2014, στο εκθεσιακό κέντρο KubanExpocentre, στο Κρασνοντάρ της Ρωσίας.

Η ISOMAT θα βρίσκεται στο Pavilion 1 (stand 1601) και θα παρουσιάσει στους επισκέπτες μια μεγάλη γκάμα προϊόντων, καθώς και ένα μεγάλο εύρος ολοκληρωμένων κατασκευαστικών λύσεων. Η εταιρία θα παρουσιάσει, μεταξύ άλλων, την καινοτόμο σειρά πολυουρεθανικών προϊόντων της που περιλαμβάνει υλικά για στεγάνωση, καθώς και επίστρωση δαπέδων.

Συνεχίστε την ανάγνωση
  5482 Hits
5482 Hits
Φεβ
17

Βαφόμενες Ανάγλυφες Ταπετσαρίες. Η οικονομική πολυτέλεια!

Βαφόμενες Ανάγλυφες Ταπετσαρίες. Η οικονομική πολυτέλεια!

H COSMOS LAC στα πλαίσια της συνεχούς διερεύνησης τρόπων να δώσει περισσότερα και ανταγωνιστικότερα εργαλεία δουλειάς στους συνεργάτες της, αναπτύσσει το τμήμα διακόσμησης στην συλλογή της, με την παρουσίαση και προώθηση ενός από τα εμπορικότερα προϊόντα της διεθνούς αγοράς, τις βαφόμενες ταπετσαρίες τοίχου.

Συνεχίστε την ανάγνωση
  7273 Hits
7273 Hits
Φεβ
07

Επενδύσεις 1,2 εκατ. ευρώ από την YTONG-THRAKON

Επενδύσεις 1,2 εκατ. ευρώ από την YTONG-THRAKON

Επενδύσεις ύψους 1.2 εκατ. ευρώ θα υλοποιήσει η YTONG-THRAKON το πρώτο εξάμηνο του 2014. Οι επενδύσεις θα επικεντρωθούν σε εναλλακτικές μορφές ενέργειας, μηχανολογικό εξοπλισμό και επέκταση των αποθηκευτικών δυνατοτήτων.

Η επένδυση που αφορά εναλλακτικές μορφές ενεργείας πρόκειται να υλοποιηθεί στο εργοστάσιο της Ορεστιάδας. Σύμφωνα με τον Διευθύνων Σύμβουλο του ομίλου κύριο Εμμανουήλ Παπαδάκη η σύμβαση για την επένδυση έχει συναφθεί από τον προηγούμενο μήνα και η επένδυση αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί έως τον Ιούνιο του 2014.  

Συνεχίστε την ανάγνωση
  5242 Hits
5242 Hits
Φεβ
03

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ 2014 ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΚΡΥΣΤΑΛΛΙΔΗΣ Α.Ε.Β.Ε.

cristalLOGOΑπό την ίδρυση της, το 1964, η εταιρεία μας είχε πάντα στόχο να προμηθεύει τους πελάτες της μόνο με προιόντα ποιότητας, μεγάλη ποικιλία εργαλείων & υλικών εξειδικευμένων για την κάθε δουλειά. Απευθυνόμενη στον επαγγελματία αλλά και την βιομηχανία, παρέχει την μεγαλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση πριν αλλά και μετά την πώληση.Όλες οι εταιρείς που αντιπροσωπεύει θεωρούνται κορυφαίες στο είδος τους με παγκόσμια αναγνώριση.
Τα προιόντα που παράγει με την φίρμα CRISCO, κατασκευάζονται με τις καλύτερες ευρωπαικές πρώτες ύλες, με αυστηρές προδιαγραφές, σύμφωνα με τις νόρμες της Ε.Ε., και συνεχείς ποιοτικούς ελέγχους. Έτσι κατάφερε να κατατάσεται κορυφαία στην χώρα μας αλλά και να αναγνωρίζεται ως μία από τις πλέον αξιόπιστες φίρμες στην Ευρώπη.

Συνεχίστε την ανάγνωση
  8354 Hits
8354 Hits
Νοε
14

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η 12η έκθεση «Χρώμα & Διακόσμηση - Tools»

oloklirofike ekthesi

Έκλεισαν οι πύλες της 12ης έκθεσης «Χρώμα & Διακόσμηση - Tools» που φιλοξενήθηκε από τις 8 έως τις 11 Μαΐου 2014 στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo στο Αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος, σε παράλληλη διοργάνωση με τις εκθέσεις Medwood, Electrotec και Domicatec. Σε πείσμα των δύσκολων καιρών που διανύουμε, η έκθεση διοργανώθηκε υποδειγματικά, σημειώνοντας ιδιαίτερη επιτυχία και εντυπωσιακά αποτελέσματα.

Ήδη με μια πρώτη σύντομη αποτίμηση διαπιστώνουμε πως:
•    Η προσέλευση του κόσμου ήταν κάτι παραπάνω από εντυπωσιακή, το ποσοστό των επισκεπτών από την επαρχία ήταν μεγάλο, οι τεράστιες αίθουσες του εκθεσιακού ήταν κυριολεκτικά γεμάτες και τις τέσσερις ημέρες της διοργάνωσης
•    Δεν υπήρχαν «στεγανά» ανάμεσα στις τέσσερις εκθέσεις, αντίθετα η ροή του κόσμου ήταν απόλυτα ελεύθερη και συνεχής, δημιουργώντας καινούρια σημεία πώλησης και δίνοντας την εντύπωση πως η μία έκθεση «συμμετείχε» στην άλλη!
•    Το Metropolitan Expo είναι ίσως το καλύτερο εκθεσιακό κέντρο της χώρας μας και η φιλοξενία για πρώτη χρονιά της 12ης «Χρώμα & Διακόσμηση-Tools» έδωσε νέα πνοή στο χώρο
•    Διατηρήθηκε ο αυστηρά επαγγελματικός χαρακτήρας της έκθεσης
•    Παρ’ όλες τις δύσκολες συγκυρίες τα καταστήματα με την παρουσία τους υποστήριξαν την έκθεση και συγχρόνως εξασφάλισαν νέες συνεργασίες, σταθμίζοντας ποιες θα πρέπει να είναι οι άμεσες κινήσεις τους, ποιες από τις συνεργασίες τους αποδεικνύονται περισσότερο υγιείς, ποιες προοπτικές ανάπτυξης ανοίγονται μπροστά τους

episkeptes

 Η 12η έκθεση «Χρώμα & Διακόσμηση - Tools» ολοκληρώθηκε με επιτυχία, συγκεντρώνοντας το ενδιαφέρον ενός εντυπωσιακού αριθμού επισκεπτών, που δεν ανήκε μόνο στο χώρο των χρωμάτων και εργαλείων.

eikona 2 episketon

Διοργάνωση : Αφοί Κωνσταντινίδη & Σια Ο.Ε , ΤΗΛ.: 2106618771 email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Συνεχίστε την ανάγνωση
  9089 Hits
9089 Hits
Σεπ
01

Αναζωογονητικό επίπλων κήπου

Αναζωογονητικό επίπλων κήπου

Αναζωογονητικό επίπλων κήπου
Το αναζωογονητικό επίπλων κήπου της Bondex είναι ιδανικό για τον καθαρισμό και το φρεσκάρισμα των ξύλων που έχουν γκριζάρει. Επαναφέρει άμεσα την φυσική απόχρωση του ξύλου και το κάνει να λάμπει. Πεδίο εφαρμογής: Το BONDEX HARDWOOD GARDEN FURNITURE REFRESHER είναι ένα πολύ αποτελεσματικό καθαριστικό για ξυλεία και έπιπλα κήπου, όπως τραπέζια, καρέκλες, πάγκους, δάπεδα κ.λπ. Είναι επίσης κατάλληλο για τη λεύκανση των μαλακών (softwood) ξύλων που έχουν γκριζάρει.

Συνεχίστε την ανάγνωση
  5638 Hits
5638 Hits
Σεπ
01

Bondex Deck Cleaner - Καθαριστικό βρύων και άλγης

Bondex Deck Cleaner  - Καθαριστικό βρύων και άλγης

Bondex Deck Cleaner  - Καθαριστικό βρύων και άλγης
Αφαιρεί άλγη, βρύα, φύκια και τα πρώτα σημάδια μούχλας και προστατεύει από τη νέα ανάπτυξη τους. Πεδίο εφαρμογής: Για αίθρια, γκαράζ, προσόψεις σπιτιών, μονοπάτια, στέγες, φράκτες και όλες τις επιφάνειες σε εξωτερικούς χώρους, όπως ξύλο, πέτρα, γυαλί, σκυρόδεμα και κεραμικές επιφάνειες, κεραμίδια στεγών, τούβλα, πλάκες, τερακότα κ.λπ.

Συνεχίστε την ανάγνωση
  5803 Hits
Με ετικέτα στο:
5803 Hits
Σεπ
01

POWER CLEANER – Καθαριστικό ξύλου

POWER CLEANER – Καθαριστικό ξύλου

POWER CLEANER – Καθαριστικό ξύλου
Ειδικό, ισχυρό καθαριστικό για πατώματα και έπιπλα κήπου, αίθρια, πέργκολες, κλπ, που αφαιρεί ακόμα και τα πιο ανθεκτικά μόρια ρύπουβαθιά στους πόρους του ξύλου.  Διατηρεί το φυσικό γκριζάρισμα (πατίνα) του ξύλου. Πεδίο εφαρμογής: Είναι ιδανικό για τον τακτικό καθαρισμό και τη φροντίδα όλων των ξύλινων επίπλων κήπου.

Συνεχίστε την ανάγνωση
  5241 Hits
5241 Hits
Ιουν
25

PRIMEX MICRO

Primex micro PRIMEX MICRO
Σιλικονούχο ακρυλικό μικρονιζέ αστάρι νερού
Μικρονιζέ σιλικονούχο ακρυλικό αστάρι νερού για εξωτερικούς κυρίως τοίχους, κατάλληλο και για εσωτερικές      επιφάνειες. Οι υψηλές του αντοχές είναι   εφάμιλλες των ποιοτικών ασταριών διαλύτη. Χάρη στη μικρονιζέ πρωτοποριακή του σύνθεση, διακρίνεται για τη διεισδυτική του ικανότητα και την εξαιρετική του συνδετικότητα.  Αδιαβροχοποιεί και συγχρόνως επιτρέπει τη διαπνοή της τοιχοποιίας. Συνεισφέρει στις ιδιότητες των τελικών χρωμάτων, τα οποία εμφανίζουν βελτιωμένη καλυπτικότητα, υψηλότερες αντοχές, καλύτερο δούλεμα και ισχυρότερη πρόσφυση. Είναι ελαφρώς κίτρινο, ώστε να φαίνονται οι επιφάνειες που έχουν ασταρωθεί.  Επίσης η επιλογή του PRIMEX MICRO, καθιστά οικονομικότερη την εφαρμογή έναντι των προϊόντων διαλύτη κατά 25-50%. Υπάρχει  σε μπιτόνια 1L, 5L και 10L.
Διατίθεται από την εταιρεία Χρωτέχ Α.Ε. 

Συνεχίστε την ανάγνωση
  5501 Hits
5501 Hits