Έχετε επιλέξει να εγγραφείτε ως μέλος στην κοινότητα και χρειάζεστε βοήθεια; Εύκολο, αρκεί να κάνετε τα παρακάτω βήματα:

1. Γίνετε Μέλος: Αρχικά πρέπει να γραφτείτε μέλος συμπληρώνοντας το email σας και ένα προσωπικό κωδικό που θα θυμάστε και με τον οποίο θα μπαίνετε στις εγγραφές σας. Η εγγραφή είναι εντελώς δωρεάν και διατηρείται για όση διάρκεια επιθυμείτε. Μόλις συμπληρώσετε τα στοιχεία της εγγραφής σας και καταχωρήσετε όσα ζητούνται θα σας έρθει email επιβεβαίωσης του email σας. Εάν δεν έχετε λάβει αυτό το email μέσα σε 5' παρακαλούμε κοιτάξτε στα junk email (ανεπιθύμητη αλληλογραφία) και στη συνέχεια πατήστε την επιλογή επιβεβαίωσης. Εάν αντιμετωπίσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά τη διαδικασία αυτή τότε επικοινωνήστε μαζί μας.

1eggrafi

Στη συνέχεια και αφού επιλέξετε το Νομό και την πόλη σας, το σύστημα σάς ρωτάει εάν θέλετε να ανεβάσετε τη φωτογραφία σας ή κάποια φωτογραφία που σας εκπροσωπεί. Μπορείτε να προσπεράσετε αυτό το βήμα επιλέγοντας [Προσπέρασμα].

2avatar

Αυτό ήταν όλο! Τώρα περιμένετε το email σας, ενεργοποιείτε την εγγραφή μέλους και προχωράτε στην καταχώρηση της επιχείρησής σας.

2. Δυνατότητες: μπορείτε να κάνετε χρήση όλων των επίλογων που σας δίνονται όπως να ανεβάσετε φοτο ή video , να φτιάξετε την δική σας ομάδα, να ανακοινώσετε μια εκδήλωση, να κάνετε νέους φίλους, να ανεβάσετε δουλείες σας και πολλά άλλα.

3koinotitadynatotites

Μεταξύ των πολλών δυνατοτήτων που έχετε είναι να δημιουργήσετε ομάδες ή να πάρετε μέρος σε ομάδες, να κάνετε φίλους, να μεγαλώσετε τις πληροφορίες για το προφίλ σας επιλέγοντας από το πάνω μενού της κοινότητας "Προφίλ" και "επεξεργασία", να βάλετε ρυθμίσεις απορρήτου, να μοιραστείτε το προφίλ σας σε όλα τα κοινωνικά δίκτυα, να σηκώσετε φωτογραφίες, άλμπουμ ή να μοιραστείτε video, να φαίνονται οι αξιολογήσεις σας και οι αγαπημένες σας εταιρείες ή επαγγελματίες και πολλά πολλά άλλα.

Κάθε φορά που κάνετε μία δραστηριότητα παίρνετε "σημεία" ή αν θέλετε πόντους. Π.χ. ανεβάζετε φωτογραφία παίρνετε έναν πόντο, κάνετε αξιολόγηση παίρνετε πέντε πόντους κλπ. Πολύ σύντομα θα διοργανωθούν διαγωνισμοί με χορηγούς γνωστές εταιρείες για να βραβεύονται οι χρήστες με τις περισσότερες δραστηριότητες! Όσο πιο πολύ λοιπόν βοηθάτε την κοινότητα, τόσο πιο πολύ θα κερδίζετε!