Videos

Δείτε όλα τα videos

Εκδηλώσεις

Δεν έχουν δημιουργηθεί εκδηλώσεις ακόμα!.
Δείτε όλες τις εκδηλώσεις
ΧΡΩΜΑ & ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ WORKSHOP ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ  ΣΤΟ GRAND HOTEL PALACE
Μάι 23

ΧΡΩΜΑ & ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ WORKSHOP ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΣΤΟ GRAND HOTEL...

ΔΙΗΜΕΡΟ ΖΩΝΤΑΝΩΝ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ, ΣΕΜΙΝΑΡΙΩΝ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΤΡΟΠΙΩΝ.

 

ΔΙΗΜΕΡΟ ΖΩΝΤΑΝΩΝ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ, ΣΕΜΙΝΑΡΙΩΝ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΤΡΟΠΙΩΝ.

  • ΔΙΗΜΕΡΟ ΖΩΝΤΑΝΩΝ ΧΡΩΜΑΤΙΚΩΝ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ,
    ΤΕΧΝΟΤΡΟΠΙΩΝ ΚΑΙ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΣΕΜΙΝΑΡΙΩΝ

    Workshop 2015
    στη Θεσσαλονίκη

    Στις 23 και 24 Μαιου 2015
    στο ξενοδοχείο Grand Hotel Palace

    Η εταιρεία Expoint ανακοινώνει τη διοργάνωση ενός δυναμικού event, που θα συσπειρώσει όλη την αγορά των χρωμάτων στη συμπρωτεύουσα. Το Workshop Χρώμα & Διακόσμηση, ένα διήμερο τεχνικών παρουσιάσεων και νέων χρωματικών εφαρμογών που αφορούν κάθε επαγγελματία, αναμένεται να «ταράξει τα νερά» μιας στάσιμης αγοράς, με ουσιαστικά αποτελέσματα τόσο για τις συμμετέχουσες εταιρείες όσο και για τα καταστήματα της Β. Ελλάδας.

    Το Workshop που διοργάνωσε η εταιρεία Expoint το 2011 στη Θεσσαλονίκη ήταν μια σημαντική όσο και πρωτότυπη πρωτοβουλία, με ιδιαίτερα μαζική προσέλευση(περίπου 1.000 επισκέπτες). Ένα δημιουργικό διήμερο που έδωσε την ευκαιρία σε κάθε συμμετέχουσα εταιρεία να ανανεώσει τις συνεργασίες της, παρουσιάζοντας αποτελεσματικότερα τα προϊόντα της, σύμφωνα με νέες, απόλυτα σύγχρονες προδιαγραφές.

    Φέτος ένα νέο, αναβαθμισμένο και ακόμη καλύτερα διοργανωμένο event θα λάβει χώρα πάλι στη Θεσσαλονίκη, παρουσιάζοντας πρωτότυπα εφέ και τεχνοτροπίες, νέες τάσεις στο χρώμα, εργαλεία νέας τεχνολογίας αλλά και συστήματα εξωτερικής θερμομόνωσης και πατητής τσιμεντοκονίας. Τεχνικές που πρόκειται για άλλη μια φορά να κεντρίσουν το ενδιαφέρον του κοινού και των επαγγελματιών.

    Στις 23 και 24 Μαιου 2015 στον εντυπωσιακό εκθεσιακό χώρο του ξενοδοχείου Grand Hotel Palace, και σε συνεργασία με επιλεγμένα χρωματοπωλεία της Β. Ελλάδας και μεγάλες χρωματοβιομηχανίες, θα πραγματοποιηθούν ζωντανές επιδείξεις σε περίπτερα αλλά και σε κεντρικά stages νέων προϊόντων, εφαρμογών και άλλων καινοτομιών που αφορούν άμεσα όλους μας.

    Το Workshop Χρώμα & Διακόσμηση 2015, διοργανώνεται με βασικό στόχο του την προσέλκυση στοχευμένων επισκεπτών, δίνοντας την ευκαιρία σε κάθε συμμετέχουσα εταιρεία να έρθει σε άμεση επαφή με χρωματοπωλεία αλλά και ελαιοχρωματιστές, πολιτικούς μηχανικούς ,διακοσμητές και αρχιτέκτονες της Β. Ελλάδας.

    Η μεγάλη πείρα της διοργανώτριας εταιρείας Expoint, αλλά και το έντονο ενδιαφέρον που ήδη εκδηλώνουν εταιρείες χρωμάτων και επαγγελματίες της Β. Ελλάδας, ήδη προδιαγράφουν μια επιτυχία εντυπωσιακή!
  • Κατηγορία
    Εκθέσεις
  • Χρόνος
    Από : Μάι 23 at 00:00
    Έως : Μάι 24 at 23:59
  • Τοποθεσία
    Μοναστηριου 305,54628 Θεσσαλονίκη
  • Εκδήλωση διαχειριστών
    Editor