Διαβάζονται

mychroma1
14 Ιανουαρίου 2013
Χρώμα και Διακόσμηση
Η έξυπνη χρήση του χρώματος στις κάθετες επιφάνειες ενός σαλονιού είναι σε θέση να χαρίσει το δικό της δυναμισμό στο χώρο, ολοκληρώνοντας ευχάριστες ατμόσφαιρες, ιδανικές για όμορφες συζητήσεις με φίλ...
88749 Hits
Editor1
18 Ιανουαρίου 2014
Χρώμα και Διακόσμηση
Ένας από τους πιο σημαντικούς παράγοντες επιτυχίας της διακόσμησης ενός επαγγελματικού χώρου, είναι η σωστή επιλογή των χρωμάτων του. Ένα χρώμα είναι σε θέση να «μιλήσει» με τον καλύτερο τρόπο όχι μόν...
31909 Hits
Editor1
30 Ιανουαρίου 2013
Χρωματική Αντίστιξη
Το γκρι, το πράσινο και το κόκκινο είναι τρεις χρωματικές επιλογές που αν εφαρμοστούν σωστά, έχουν τη δυνατότητα να μεταμορφώσουν στην κυριολεξία οποιοδήποτε χώρο. Το κάθε ένα απ' αυτά τα βασικά χρώμα...
30748 Hits
mychroma1
14 Ιανουαρίου 2013
Τεχνοτροπίες-Χρωματικές εφαρμογές
 Το Fusion είναι ένα φυσικό διακοσμητικό stucco με μεταλλικές ανταύγειες, ένα απόλυτα μοντέρνο εφέ που αναδεικνύει άψογα τα έπιπλα design, ένα διακοσμητικό χρώμα ικανό να μεταμορφώσει στην κυριολ...
30147 Hits
Editor1
29 Ιανουαρίου 2013
Ειδήσεις
 O νέος οικονομικός και εξαιρετικά εύκολος τρόπος δημιουργίας τεχνοτροπιών που σχεδιάστηκε για να δημιουργήσει αριστοτεχνικά φόντα, σκηνικά στην καθημερινότητά σας. Στο σύστημα συμμετέχουν ευκολο...
29689 Hits
2 minutes reading time (477 words)

ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΕΧΝΟΤΡΟΠΙΩΝ DUROSTICK

ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΕΧΝΟΤΡΟΠΙΩΝ DUROSTICK

logodurostick69

 O νέος οικονομικός και εξαιρετικά εύκολος τρόπος δημιουργίας τεχνοτροπιών που σχεδιάστηκε για να δημιουργήσει αριστοτεχνικά φόντα, σκηνικά στην καθημερινότητά σας. Στο σύστημα συμμετέχουν ευκολοδούλευτα προϊόντα, ιδανικά για τα επιδέξια χέρια όλων όσων θελήσουν να τα γνωρίσουν από κοντά και να δημιουργήσουν.

 

ΜΑΤΙΖ Stucco Decorativo
Διακοσμητικός Aκρυλικός Στόκος Τεχνοτροπίας σε μορφή Πούδρας.
Λεπτόκοκκο, πολυμερικό, λευκό κονίαμα, κατάλληλο για τη δημιουργία τεχνοτροπιών σε κάθε εσωτερική οικοδομική επιφάνεια. Χάρη στην ειδική του σύνθεση, προσφύεται ισχυρά σε κατάλληλα προετοιμασμένες επιφάνειες, δουλεύεται με χαρακτηριστική ευκολία, απλώνει θαυμάσια και επιτρέπει στον καλλιτέχνη εφαρμοστή να «παίξει» μαζί του έως ότου επιτύχει το επιθυμητό αποτέλεσμα.
Το Stucco Decorativo MATIZ, είναι ανθεκτικό στην καθημερινή χρήση των χώρων, δεν σκάει και δεν ρηγματώνεται, ενώ μπορεί να εφαρμοστεί με την ίδια επιτυχία σε ήδη βαμμένες ή και άβαφες επιφάνειες.
Τοίχοι και ταβάνια από σοβά, μπετόν, γυψοσανίδες, τσιμεντοσανίδες, porobeton, αλλά και ξύλινες επιφάνειες κατάλληλα προετοιμασμένες, είναι ιδανικά υποστρώματα για να διακοσμηθούν με Stucco Decorativo MATIZ.
Η εξαιρετική του πλαστικότητα, επιτρέπει την εφαρμογή του ακόμη και σε χτισμένες κατασκευές, όπως είναι πάγκοι, καναπέδες, τραπέζια, κρεβάτια κ.ά. Διακρίνεται για την ικανότητά του να καλύπτει με επιτυχία μικροατέλειες στην επιφάνεια, όπως είναι τριχοειδή, μικρορωγμές και οπές, γι' αυτό και χρησιμοποιείται σε ανακαινίσεις και αναπλάσεις χώρων.

DUROCOLOR
Σύστημα Δημιουργίας Αποχρώσεων.
Το Σύστημα Δημιουργίας Αποχρώσεων DUROCOLOR της DUROSTICK αποτελείται από έτοιμες χρωστικές υψηλής συμπύκνωσης, άριστης ποιότητας, σε δοσομετρικές σύριγγες 20 βασικών χρωμάτων. Οι αποχρώσεις του συστήματος δημιουργούνται είτε ακολουθώντας προκαθορισμένη δοσολογία που παραπέμπει σε χρωματολόγιο 120 επιλεγμένων αποχρώσεων, είτε παρασκευάζοντας την όποια επιθυμητή απόχρωση, ελεύθερα χωρίς περιορισμούς.
Η ευχέρεια στη χρήση του, η ακρίβεια στη δοσολογία, η ευκολία στην επανάληψη του χρωματισμού, καθώς και η εξέλιξη της απόχρωσης την ίδια στιγμή που δημιουργείται, καθιστούν το σύστημα  DUROCOLOR πολύτιμο «σύμμαχο» σε κάθε διακοσμητική περιπέτεια.
Δημιουργείστε μοναδικές αποχρώσεις, προσθέτοντας σταγόνες DUROCOLOR, στην πάστα του λευκού Διακοσμητικού Ακρυλικού Στόκου ΜΑΤΙΖ, και απογειώστε αισθητικά τους χώρους στους οποίους θα εφαρμόσετε την τεχνοτροπία σας.

DECOFIN
Ακρυλικό διάφανο Ματ βερνίκι νερού.
Κατάλληλο για εσωτερική χρήση, διακοσμεί και προστατεύει κάθετες επιφάνειες που έχουν υποδεχθεί τεχνοτροπίες δημιουργημένες με χρώμα, πατητή τσιμεντοκονία, ή με διακοσμητικό στόκο, όπως είναι το MATIZ Stucco Decorativo της DUROSTICK.
Διαυγές, αναδεικνύει τις διακοσμημένες επιφάνειες, τους δίνει βάθος χωρίς να επηρεάζει τις αποχρώσεις τους, τις προστατεύει από την καθημερινή χρήση των χώρων και επιτρέπει το καθάρισμά τους με ήπια οικιακά καθαριστικά. Δεν κιτρινίζει ούτε ξεφλουδίζει, απλώνεται ομοιόμορφα χωρίς βενιές ή ματίσεις, στεγνώνει γρήγορα και εφαρμόζεται με χαρακτηριστική ευκολία όπως τα κοινά βερνίκια νερού.
Άοσμο, υδατοδιαλυτό προϊόν, φιλικό στον άνθρωπο και το περιβάλλον.

Αλλάξτε την εικόνα και ανακαλύψτε τα πρωτόγνωρα διακοσμητικά μονοπάτια που σας οδηγεί το Σύστημα Δημιουργίας Τεχνοτροπιών της DUROSTICK.
Διαλέξτε το χρώμα που σας ταιριάζει και εφαρμόστε το Stucco Decorativo MATIZ στο περιβάλλον του σπιτιού ή του επαγγελματικού σας χώρου, δημιουργώντας μια διακόσμηση μοναδική που ξεχωρίζει.

Δείτε την εφαρμογή του Συστήματος Δημιουργίας Τεχνοτροπιών
της DUROSTICK, βήμα προς βήμα σε video προβολή στο διαδίκτυο
μέσω του site www.durostick.gr, καθώς και στο You Tube.
Αναζητήστε το ενημερωτικό φυλλάδιο MATIZ, στα ενημερωμένα χρωματοπωλεία – συνεργάτες της DUROSTICK.

"ΑΡΧΑΪΚΑ ΧΡΩΜΑΤΑ" ΣΤΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΑΚΡΟΠΟΛΗΣ
Επαγγελματική σειρά χρωμάτων "EASY LINE"