Διαβάζονται

mychroma1
14 Ιανουαρίου 2013
Χρώμα και Διακόσμηση
Η έξυπνη χρήση του χρώματος στις κάθετες επιφάνειες ενός σαλονιού είναι σε θέση να χαρίσει το δικό της δυναμισμό στο χώρο, ολοκληρώνοντας ευχάριστες ατμόσφαιρες, ιδανικές για όμορφες συζητήσεις με φίλ...
88862 Hits
Editor1
18 Ιανουαρίου 2014
Χρώμα και Διακόσμηση
Ένας από τους πιο σημαντικούς παράγοντες επιτυχίας της διακόσμησης ενός επαγγελματικού χώρου, είναι η σωστή επιλογή των χρωμάτων του. Ένα χρώμα είναι σε θέση να «μιλήσει» με τον καλύτερο τρόπο όχι μόν...
32030 Hits
Editor1
30 Ιανουαρίου 2013
Χρωματική Αντίστιξη
Το γκρι, το πράσινο και το κόκκινο είναι τρεις χρωματικές επιλογές που αν εφαρμοστούν σωστά, έχουν τη δυνατότητα να μεταμορφώσουν στην κυριολεξία οποιοδήποτε χώρο. Το κάθε ένα απ' αυτά τα βασικά χρώμα...
30806 Hits
mychroma1
14 Ιανουαρίου 2013
Τεχνοτροπίες-Χρωματικές εφαρμογές
 Το Fusion είναι ένα φυσικό διακοσμητικό stucco με μεταλλικές ανταύγειες, ένα απόλυτα μοντέρνο εφέ που αναδεικνύει άψογα τα έπιπλα design, ένα διακοσμητικό χρώμα ικανό να μεταμορφώσει στην κυριολ...
30168 Hits
Editor1
29 Ιανουαρίου 2013
Ειδήσεις
 O νέος οικονομικός και εξαιρετικά εύκολος τρόπος δημιουργίας τεχνοτροπιών που σχεδιάστηκε για να δημιουργήσει αριστοτεχνικά φόντα, σκηνικά στην καθημερινότητά σας. Στο σύστημα συμμετέχουν ευκολο...
29717 Hits
1 minute reading time (275 words)

ΒΡΑΒΕΙΑ ΠΑΣΕΠΠΕ 2012

ΒΡΑΒΕΙΑ ΠΑΣΕΠΠΕ 2012

logovitex75

Η VITEX ΔΙΝΕΙ ΧΡΩΜΑ ΣΤΗΝ ΑΕΙΦΟΡΙΑ

Στην ειδική τελετή για την απονομή των βραβείων ΠΑΣΕΠΠΕ (Πανελλήνιος Σύνδεσμος Επιχειρήσεων Προστασίας Περιβάλλοντος), που διοργανώθηκε στο Ίδρυμα Ευγενίδου στις 3 Δεκεμβρίου 2012, η εταιρεία VITEX αναδείχθηκε ο μεγάλος νικητής, αποσπώντας δύο σημαντικά βραβεία.

Στην ειδική τελετή που πραγματοποιήθηκε στο Ίδρυμα Ευγενίδου στις 3 Δεκεμβρίου 2012 και διοργανώθηκε από τον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Επιχειρήσεων Προστασίας Περιβάλλοντος (ΠΑΣΕΠΠΕ), βραβεύθηκαν συνολικά 12 κορυφαίες ελληνικές επιχειρήσεις, που διακρίθηκαν κατά την περίοδο 2011-2012 για τις περιβαλλοντικές τους επιδόσεις.
Μεταξύ άλλων βραβεύθηκαν οι: ΔΕΗ, Ελληνικά Πετρέλαια, J&P Άβαξ, ΑΒ Βασιλόπουλος, Frigoglass, κ.ά.

vitex Page 1 Image 0001
Μεγάλος νικητής της απονομής βραβείων ΠΑΣΕΠΠΕ αναδείχτηκε η Ελληνική Χρωματοβομηχανία Vitex καθώς απέσπασε συνολικά 2 βραβεία, στις κατηγορίες:
• Προϊόντος (Product Award for Sustainable Development) για το πρωτοποριακό προϊόν Vitex Climate Neutral, κατακτώντας το 1ο βραβείο για το μοναδικό οικολογικό κλιματικά ουδέτερο χρώμα στην Ελλάδα.
• Οργάνωση και Διοίκηση (Management Award for Sustainable Development) κατακτώντας το 3ο βραβείο για τη στρατηγική δέσμευση της Διοίκησης της εταιρείας για ανάπτυξη με περιβαλλοντικά κριτήρια.
vitex Page 1 Image 0004

Στην τελετή την εταιρεία εκπροσώπησε ο εντεταλμένος αντιπρόεδρος κος Α. Γιαννίδης, ο οποίος κατά την παραλαβή των βραβείων δήλωσε μεταξύ άλλων:
«Η βράβευση της ανάλυσης του κύκλου ζωής του Vitex Climate Neutral είναι πολύ σημαντική για εμάς, για πολλούς από τους συνεργάτες μας σε επιστημονικό επίπεδο, αλλά και σε επίπεδο αειφόρων ενεργειών και λύσεων.
Επιπλέον, η βράβευση της Vitex για το νέο εργοστάσιο και τις πρακτικές της είναι σαφώς πολύ σημαντική, καθώς αντικατοπτρίζει την προσπάθεια πολλών ανθρώπων επί πολλά έτη για να αναδειχθούμε σε μια βιομηχανία χρωμάτων η οποία αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση σε παγκόσμιο επίπεδο.
Πιστεύουμε ακράδαντα ότι παρά τη βιαιότητα και το βάθος της κρίσης στον οικοδομικό κλάδο, θα βγούμε δυνατότεροι, επειδή ακριβώς παραμένουμε αμετακίνητοι στις αρχές μας».

ΧΡΩΜΑΤΑ DUROSTICK
"ΑΡΧΑΪΚΑ ΧΡΩΜΑΤΑ" ΣΤΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΑΚΡΟΠΟΛΗΣ