Διαβάζονται

mychroma1
14 Ιανουαρίου 2013
Χρώμα και Διακόσμηση
Η έξυπνη χρήση του χρώματος στις κάθετες επιφάνειες ενός σαλονιού είναι σε θέση να χαρίσει το δικό της δυναμισμό στο χώρο, ολοκληρώνοντας ευχάριστες ατμόσφαιρες, ιδανικές για όμορφες συζητήσεις με φίλ...
88676 Hits
Editor1
18 Ιανουαρίου 2014
Χρώμα και Διακόσμηση
Ένας από τους πιο σημαντικούς παράγοντες επιτυχίας της διακόσμησης ενός επαγγελματικού χώρου, είναι η σωστή επιλογή των χρωμάτων του. Ένα χρώμα είναι σε θέση να «μιλήσει» με τον καλύτερο τρόπο όχι μόν...
31843 Hits
Editor1
30 Ιανουαρίου 2013
Χρωματική Αντίστιξη
Το γκρι, το πράσινο και το κόκκινο είναι τρεις χρωματικές επιλογές που αν εφαρμοστούν σωστά, έχουν τη δυνατότητα να μεταμορφώσουν στην κυριολεξία οποιοδήποτε χώρο. Το κάθε ένα απ' αυτά τα βασικά χρώμα...
30719 Hits
mychroma1
14 Ιανουαρίου 2013
Τεχνοτροπίες-Χρωματικές εφαρμογές
 Το Fusion είναι ένα φυσικό διακοσμητικό stucco με μεταλλικές ανταύγειες, ένα απόλυτα μοντέρνο εφέ που αναδεικνύει άψογα τα έπιπλα design, ένα διακοσμητικό χρώμα ικανό να μεταμορφώσει στην κυριολ...
30135 Hits
Editor1
29 Ιανουαρίου 2013
Ειδήσεις
 O νέος οικονομικός και εξαιρετικά εύκολος τρόπος δημιουργίας τεχνοτροπιών που σχεδιάστηκε για να δημιουργήσει αριστοτεχνικά φόντα, σκηνικά στην καθημερινότητά σας. Στο σύστημα συμμετέχουν ευκολο...
29677 Hits
4 minutes reading time (859 words)

Γίνετε μέλος στο mychroma.gr

Γίνετε μέλος στο mychroma.gr

 

Γίνετε Μέλος στο www.mychroma.gr και δημιουργήστε εντελώς Δωρεάν την σελίδα σας στό internet.

 

 Θέλετε να είστε συνεχώς ενημερωμένοι πάνω στις πιο πρόσφατες εξελίξεις της αγοράς; Θέλετε να επικοινωνείτε με τους πελάτες ή με τους συνεργάτες σας με τον πιο σύγχρονο και αποτελεσματικό τρόπο; Θέλετε να σας βρίσκουν εύκολα μέσα στο internet; Δεν έχετε παρά να γραφτείτε στην ανανεωμένη κοινότητα του mychroma.gr, ενός πρωτοποριακού portal, που αποτελεί ένα σημαντικότατο κρίκο επικοινωνίας ανάμεσα στις εταιρείες, τους επαγγελματίες, τα χρωματοπωλεία και τους έλληνες καταναλωτές.

 

Πως Φτίαχνετε την σελίδας στην κοινότητα του mychroma? 

Γίνετε Μέλος: Αρχικά πρέπει να γραφτείτε μέλος επιλέγοντας την επιλογή ΕΓΓΡΑΦΗ στην Αρχική σελίδα και συμπληρώνοντας το email σας και ένα προσωπικό κωδικό που θα θυμάστε και με τον οποίο θα μπαίνετε στις εγγραφές σας. Η εγγραφή είναι εντελώς δωρεάν και διατηρείται για όση διάρκεια επιθυμείτε.

 

Link egrafis siplirosi stoixion

 

epipleon stoixia minima egrafis melous

 

 

Μόλις συμπληρώσετε τα στοιχεία της εγγραφής σας και καταχωρήσετε όσα ζητούνται θα σας έρθει email επιβεβαίωσης του email σας. Εάν δεν έχετε λάβει αυτό το email μέσα σε 5' παρακαλούμε κοιτάξτε στα junk email (ανεπιθύμητη αλληλογραφία) και στη συνέχεια πατήστε την επιλογή επιβεβαίωσης. Εάν αντιμετωπίσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά τη διαδικασία αυτή τότε επικοινωνήστε μαζί μας.

Email energopoisis

 

Στη συνέχεια και αφού επιλέξετε το Νομό και την πόλη σας, το σύστημα σάς ρωτάει εάν θέλετε να ανεβάσετε τη φωτογραφία σας ή κάποια φωτογραφία που σας εκπροσωπεί. Μπορείτε να προσπεράσετε αυτό το βήμα επιλέγοντας Προσπέρασμα και να ανεβάσετε τις φωτογραφίες σας ή το λογοτυπό σας και όλες τις υπόλοιπες πληροφορίες μέσα απο το προφίλ σας στην ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ.

upload main foto

Αυτό ήταν όλο! Τώρα περιμένετε το email σας, ενεργοποιείτε την εγγραφή μέλους και προχωράτε στην καταχώρηση της επιχείρησής σας.

Εάν επιθυμείτε να δείτε περισσότερες δυνατότητες της κοινότητας, της οποίας είστε πλέον μέλος  παρακαλούμε διαβάστε τις οδηγίες για την κοινότητα εδώ.

minima egrafis melous

 

Σύνδεση με την σελίδα σας.

Στην αρχική σελίδα του mychroma.gr επιλέγετε την ΣΥΝΔΕΣΗ. Βάζετε το όνομα (user name) και τον κωδικό (password) που έχετε δηλώσει και πατάτε σύνδεση. Αμέσως θα βγείτε στην σελίδα του προφίλ σας στην ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ.

sindesi melous proti othoni meta tin syndesi

 

Καταχωρήστε την δραστηριότητα σας στον Ηλεκτρονικό Επαγγελματικό Κατάλογο του mychroma.gr για να σας βρίσκουν εύκολα και σίγουρα!!!

 Για να καταχωρήσετε την επιχειρήση σας στο mychroma.gr θα πρέπει να είστε μέλη οπως αναφέρθηκε προηγουμένως. Κατόπιν επιλέγετε  την γενική κατηγορία που θέλετε να εγγραφείτε π.χ  Εταιρεία ή Επαγγελματίες – Καταστήματα. Ανάλογα με την επιλογή σας επιλεξτέ το link ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗ. Προσοχή πρέπει να είστε συνδεδεμένος για να κάνετε την καταχώρηση.

egrafi stis etairies egrafi stous epagelmaties

Όταν κάνετε την επιλογή σας εμφανίζονται δυο νέες διαθέσιμες επιλογές. Η δωρεάν και η πληρωμένη καταχώρηση που είναι και προτεινόμενη.

Δωρεάν Καταχώρηση : Με αύτη την επιλογή μπορείτε να βάλετε την Επωνυμία σας , τα βασικά σας στοιχεία  (εκτός από email και website),ένα περιγραφικό κείμενο και μια φωτογραφία ή το λογότυπο σας.

Προτεινόμενη Καταχώρηση : Με αύτη την επιλογή μπορείτε να βάλετε την Επωνύμια σας , τα βασικά σας στοιχεία με το email και website σας,όσες φωτογραφίες και video θέλετε, τα pdf των εντύπων σας, τις σελίδες σας στα social media, με την σελίδα σας στο facebook να παιζει live streeming, να εμφανίζετε η καταχώρηση σας στην αρχική σελίδα του mychroma.gr, να ανεβάζετε προσφορές, να είστε ψήλα στις μηχανές αναζήτησης της Google κ.λ.π. Το ετήσιο κόστος για τις Εταιρείες ειναι 250ευρω (συμπεριλαμβάνει ΦΠΑ), και για τους Επαγγελματίες και τα Καταστήματα είναι 50ευρω (συμπεριλαμβάνει ΦΠΑ).

Η επιλογή σας γίνεται πατώντας στο στρογγυλό πεδίο δίπλα από την αντίστοιχη επιλογή.

Όσοι επιλέξετε την πληρωμένη καταχώρηση αφού ακολουθήσατε την παραπάνω διαδικασία θα οδηγηθείτε σε ένα περιβάλλον όπου θα πρέπει να επιλέξετε τον τρόπο πληρωμής π.χ μέσω Paypal ή με απευθείας κατάθεση στο λογαριασμό μας επιλέγοντας την Offline payment.
Ακολουθήστε τα βήματα που αναφέρονται σε κάθε στάδιο και ολοκληρώστε την διαδικασία πληρωμής.
Σας ενημερώνουμε ότι η καταχώρησή σας θα εμφανιστεί μόλις η εταιρεία μας επιβεβαίωσει τη πληρωμή σας. Εάν σε οποιοδήποτε σημείο της διαδικασίας χρειάζεστε βοήθεια επικοινωνήστε μαζί μας.

3 4

5 6

Έχοντας κάνει την επιλογή σας συμπληρώστε τα στοιχεία σας στα αντίστοιχα πεδία. Όσα έχουν ένα κόκκινο αστεράκι επάνω δεξιά θα πρέπει υποχρεωτικά να τα συμπληρώσετε για να γίνει δεκτή η καταχώρηση σας. Στη συνέχεια εισάγετε χαμηλά το κωδικό ασφαλείας που βλέπετε και πατήστε Submit ή Καταχώρηση και είσατε έτοιμοι.

Αμέσως το σύστημα θα σας βγάλει σε ένα πεδίο στο οποίο επιλέγοντας το θα βλέπετε την εγγραφή σας.

 

Επεξεργασία Εγγραφών- Καταχωρήσεων

Εάν στην εγγραφή σας μετά θέλετε να αλλάξετε κάτι ή να προσθέσετε κάποια φωτογραφία ή video θα πρέπει πρώτα να είστε συνδεμένος έχοντας συμπληρώσει το όνομα σας και τον κωδικό πρόσβασης .Κατόπιν μπαίνετε στην καταχωρησή σας και επιλέγετε ειτε το Γρανάζι για αλλαγή στοιχείων ή κειμένου είτε το ADD MEDIA για ανέβασμα φωτογραφιών ,video και pdf αρχεία.

epexergasia1

 

epexergasia2 epexergasia3

Η ομαδα του mychroma.gr είναι πάντα στην διαθεσή σας για να βοηθήσει σε καθέ σας απορία.

Επικοινωνήστε στο 210 6618771 ή στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

 

Συνδυασμός φθινοπωρινών χρωμάτων..
Η ER-LAC εγκαινιάζει την νέα της ιστοσελίδα !

Παρόμοιες δημοσιεύσεις με το παρών άρθρο