Διαβάζονται

Editor1
29 Ιουνίου 2014
Χρωματική Αντίστιξη
Μια δεύτερη ή και μια τρίτη απόχρωση που συμπληρώνει τη βασική χρωματική επιλογή ενός σπιτιού μπορεί να αποτελέσει το πιο ενδιαφέρον στοιχείο της διακόσμησής του, αναδεικνύοντας και «δένοντας» σωστά «...
5328 Hits
Editor1
31 Ιανουαρίου 2013
Αρχιτεκτονική
Πέρα από τα όρια της φαντασίαςΗ ζωή και το έργο του μεγάλου καταλανού αρχιτέκτονα Antoni Gaudi παρουσιάζονται στο βιβλίο «Gaudi-Complete works», που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις H. Kliczkowski και διαν...
5250 Hits
Mychroma
17 Φεβρουαρίου 2014
Ειδήσεις
H COSMOS LAC στα πλαίσια της συνεχούς διερεύνησης τρόπων να δώσει περισσότερα και ανταγωνιστικότερα εργαλεία δουλειάς στους συνεργάτες της, αναπτύσσει το τμήμα διακόσμησης στην συλλογή της, με την παρ...
5149 Hits
Editor1
25 Απριλίου 2013
Αρχιτεκτονική
Μια σειρά από νέες και αρκετά ρηξικέλευθες προτάσεις στο χώρο του αρχιτεκτονικού σχεδιασμού παρουσιάζονται στο βιβλίο «mxm-maximalist houses», που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις «Η. Kliczkowski-Onlybook,...
5016 Hits
Editor1
06 Φεβρουαρίου 2013
Αρχιτεκτονική
Η κατοικία στο Ρίο, που ολοκληρώθηκε από το αρχιτεκτονικό γραφείο «ΠΟΤΗΡΟΠΟΥΛΟΣ Δ+Λ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΕΣ», είναι σχεδιασμένη έτσι ώστε να εξασφαλίζεται η ανεμπόδιστη θέα προς τη θάλασσα, αλλά και η ιδιωτικότη...
4974 Hits

My chroma - Άρθρα που ενδιαφέρουν

Εδώ θα βρείτε άρθρα γύρω από το σπίτι, τη διακόσμηση αλλά και προϊόντα και υπηρεσίες που αξίζουν αναφοράς.
Όαϊ
20

3Μ Ελλάς: Εντυπωσιακή Παρουσία στην Έκθεση «Χρώμα & Διακόσμηση- Τools»

3Μ Ελλάς: Εντυπωσιακή Παρουσία στην Έκθεση  «Χρώμα & Διακόσμηση- Τools»

Η 3Μ Ελλάς, πρωτοπόρος εταιρεία σε προϊόντα καινοτομίας και με ευρεία γκάμα ολοκληρωμένων λύσεων για τον Καταναλωτή και τον Επαγγελματία, συμμετείχε στην Έκθεση «Χρώμα & Διακόσμηση- Tools» που πραγματοποιήθηκε από 8 έως 11 Μαΐου 2014, στο Εκθεσιακό Κέντρο Metropolitan Expo, Αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος.

Συνεχίστε την ανάγνωση
  2990 Hits
2990 Hits
Όαρ
05

Νέο πρόγραμμα αγκυρώσεων fischer FIXPERIENCE. Το πρώτο στα Ελληνικά!

fischer logo Πότε δεν ήταν τόσο εύκολο να υπολογιστούν οι αγκυρώσεις!

Το νέο λογισμικό fischer FIXPERIENCE αντικαθιστά όλα τα προηγούμενα δοκιμασμένα εργαλεία διαστασιολόγησης της fischer, του ειδικού στις αγκυρώσεις. Θέτει το νέο σημείο αναφοράς στην εύκολη διαστασιολόγηση αγκυρίων σε σκυρόδεμα. Το  fischer FIXPERIENCE σχεδιάστηκε για να το χρησιμοποιούν  στατικοί μηχανικοί, σχεδιαστές και εγκαταστάτες, που θέλουν να διαστασιολογήσουν τα έργα τους με ασφάλεια, αξιοπιστία και και οικονομία. Η ενσωμάτωση όλων των απαιτούμενων διεθνών προτύπων στο πρόγραμμα δίνει τη δυνατότητα να χρησιμοποιηθεί για έργα σε όλη την υφήλιο.

Συνεχίστε την ανάγνωση
  3089 Hits
3089 Hits
Φεβ
25

Η ISOMAT ΣΤΗ YUGBUILD 2014

isologo netΗ ISOMAT θα συμμετάσχει για δεύτερη φορά στην 24η Διεθνή Έκθεση Αρχιτεκτονικής και Κατασκευών YugBuild, που θα διεξαχθεί από τις 26 Φεβρουαρίου έως τη 1 Μαρτίου 2014, στο εκθεσιακό κέντρο KubanExpocentre, στο Κρασνοντάρ της Ρωσίας.

Η ISOMAT θα βρίσκεται στο Pavilion 1 (stand 1601) και θα παρουσιάσει στους επισκέπτες μια μεγάλη γκάμα προϊόντων, καθώς και ένα μεγάλο εύρος ολοκληρωμένων κατασκευαστικών λύσεων. Η εταιρία θα παρουσιάσει, μεταξύ άλλων, την καινοτόμο σειρά πολυουρεθανικών προϊόντων της που περιλαμβάνει υλικά για στεγάνωση, καθώς και επίστρωση δαπέδων.

Συνεχίστε την ανάγνωση
  4139 Hits
4139 Hits
Φεβ
17

Βαφόμενες Ανάγλυφες Ταπετσαρίες. Η οικονομική πολυτέλεια!

Βαφόμενες Ανάγλυφες Ταπετσαρίες. Η οικονομική πολυτέλεια!

H COSMOS LAC στα πλαίσια της συνεχούς διερεύνησης τρόπων να δώσει περισσότερα και ανταγωνιστικότερα εργαλεία δουλειάς στους συνεργάτες της, αναπτύσσει το τμήμα διακόσμησης στην συλλογή της, με την παρουσίαση και προώθηση ενός από τα εμπορικότερα προϊόντα της διεθνούς αγοράς, τις βαφόμενες ταπετσαρίες τοίχου.

Συνεχίστε την ανάγνωση
  5149 Hits
5149 Hits
Φεβ
07

Επενδύσεις 1,2 εκατ. ευρώ από την YTONG-THRAKON

Επενδύσεις 1,2 εκατ. ευρώ από την YTONG-THRAKON

Επενδύσεις ύψους 1.2 εκατ. ευρώ θα υλοποιήσει η YTONG-THRAKON το πρώτο εξάμηνο του 2014. Οι επενδύσεις θα επικεντρωθούν σε εναλλακτικές μορφές ενέργειας, μηχανολογικό εξοπλισμό και επέκταση των αποθηκευτικών δυνατοτήτων.

Η επένδυση που αφορά εναλλακτικές μορφές ενεργείας πρόκειται να υλοποιηθεί στο εργοστάσιο της Ορεστιάδας. Σύμφωνα με τον Διευθύνων Σύμβουλο του ομίλου κύριο Εμμανουήλ Παπαδάκη η σύμβαση για την επένδυση έχει συναφθεί από τον προηγούμενο μήνα και η επένδυση αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί έως τον Ιούνιο του 2014.  

Συνεχίστε την ανάγνωση
  3831 Hits
3831 Hits
Φεβ
03

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ 2014 ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΚΡΥΣΤΑΛΛΙΔΗΣ Α.Ε.Β.Ε.

cristalLOGOΑπό την ίδρυση της, το 1964, η εταιρεία μας είχε πάντα στόχο να προμηθεύει τους πελάτες της μόνο με προιόντα ποιότητας, μεγάλη ποικιλία εργαλείων & υλικών εξειδικευμένων για την κάθε δουλειά. Απευθυνόμενη στον επαγγελματία αλλά και την βιομηχανία, παρέχει την μεγαλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση πριν αλλά και μετά την πώληση.Όλες οι εταιρείς που αντιπροσωπεύει θεωρούνται κορυφαίες στο είδος τους με παγκόσμια αναγνώριση.
Τα προιόντα που παράγει με την φίρμα CRISCO, κατασκευάζονται με τις καλύτερες ευρωπαικές πρώτες ύλες, με αυστηρές προδιαγραφές, σύμφωνα με τις νόρμες της Ε.Ε., και συνεχείς ποιοτικούς ελέγχους. Έτσι κατάφερε να κατατάσεται κορυφαία στην χώρα μας αλλά και να αναγνωρίζεται ως μία από τις πλέον αξιόπιστες φίρμες στην Ευρώπη.

Συνεχίστε την ανάγνωση
  6168 Hits
6168 Hits
Νοε
14

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η 12η έκθεση «Χρώμα & Διακόσμηση - Tools»

oloklirofike ekthesi

Έκλεισαν οι πύλες της 12ης έκθεσης «Χρώμα & Διακόσμηση - Tools» που φιλοξενήθηκε από τις 8 έως τις 11 Μαΐου 2014 στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo στο Αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος, σε παράλληλη διοργάνωση με τις εκθέσεις Medwood, Electrotec και Domicatec. Σε πείσμα των δύσκολων καιρών που διανύουμε, η έκθεση διοργανώθηκε υποδειγματικά, σημειώνοντας ιδιαίτερη επιτυχία και εντυπωσιακά αποτελέσματα.

Ήδη με μια πρώτη σύντομη αποτίμηση διαπιστώνουμε πως:
•    Η προσέλευση του κόσμου ήταν κάτι παραπάνω από εντυπωσιακή, το ποσοστό των επισκεπτών από την επαρχία ήταν μεγάλο, οι τεράστιες αίθουσες του εκθεσιακού ήταν κυριολεκτικά γεμάτες και τις τέσσερις ημέρες της διοργάνωσης
•    Δεν υπήρχαν «στεγανά» ανάμεσα στις τέσσερις εκθέσεις, αντίθετα η ροή του κόσμου ήταν απόλυτα ελεύθερη και συνεχής, δημιουργώντας καινούρια σημεία πώλησης και δίνοντας την εντύπωση πως η μία έκθεση «συμμετείχε» στην άλλη!
•    Το Metropolitan Expo είναι ίσως το καλύτερο εκθεσιακό κέντρο της χώρας μας και η φιλοξενία για πρώτη χρονιά της 12ης «Χρώμα & Διακόσμηση-Tools» έδωσε νέα πνοή στο χώρο
•    Διατηρήθηκε ο αυστηρά επαγγελματικός χαρακτήρας της έκθεσης
•    Παρ’ όλες τις δύσκολες συγκυρίες τα καταστήματα με την παρουσία τους υποστήριξαν την έκθεση και συγχρόνως εξασφάλισαν νέες συνεργασίες, σταθμίζοντας ποιες θα πρέπει να είναι οι άμεσες κινήσεις τους, ποιες από τις συνεργασίες τους αποδεικνύονται περισσότερο υγιείς, ποιες προοπτικές ανάπτυξης ανοίγονται μπροστά τους

episkeptes

 Η 12η έκθεση «Χρώμα & Διακόσμηση - Tools» ολοκληρώθηκε με επιτυχία, συγκεντρώνοντας το ενδιαφέρον ενός εντυπωσιακού αριθμού επισκεπτών, που δεν ανήκε μόνο στο χώρο των χρωμάτων και εργαλείων.

eikona 2 episketon

Διοργάνωση : Αφοί Κωνσταντινίδη & Σια Ο.Ε , ΤΗΛ.: 2106618771 email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Συνεχίστε την ανάγνωση
  6952 Hits
6952 Hits
Οκτ
05

BERLING: Συμμετοχή στην έκθεση BakuBuild 2013!

BERLING: Συμμετοχή στην έκθεση BakuBuild 2013!

Η BERLING θα συμμετάσχει φέτος στη διεθνή έκθεση Δομικών Υλικών BakuBuild 2013, η οποία θα λάβει χώρα από 23 έως 26 Οκτωβρίου 2013, στο .

Η εταιρεία θα παρουσιάσει στους επισκέπτες βασικές σειρές προϊόντων στον τομέα των χρωμάτων, Πλαστικά, Ακρυλικά, Βερνίκια, Θερμομονωτικά και Συντηρητικά καθώς και συγκεκριμένες προτάσεις για τεχνοτροπίες και εφαρμογές σε μικρά και μεγάλα έργα. Παράλληλα, η εταιρεία, στο πλαίσιο της εξαγωγικής της δραστηριότητας και τη συνεχή διεύρυνση με καινοτόμα και οικολογικά προϊόντα, προσβλέπει σε επιτυχημένες επαγγελματικές συμφωνίες τόσο στην ταχέως αναπτυσσόμενη αγορά του όσο και σε γειτονικές χώρες.

Συνεχίστε την ανάγνωση
  3432 Hits
3432 Hits
Σεπ
26

Αύξηση των εξαγωγών κατά 28% από τον Όμιλο YTONG- THRAKON

Αύξηση των εξαγωγών κατά 28% από τον Όμιλο YTONG- THRAKON

Αύξηση των εξαγωγών κατά 28% το πρώτο οκτάμηνο παρουσιάζει ο όμιλος THRAKON με δυναμική επέκταση των δραστηριοτήτων σε Ρουμανία και Βουλγαρία καθώς και σημαντικές εξαγωγές σε Κύπρο Αλβανία, Αλγερία, Σερβία, Αιθιοπία, Λίβανο, Ερυθραία, Γεωργία, ΠΓΔΜ και Κόσσοβο.

THRAKON NEW LOGO

H THRAKON αναπτύσσει, παράγει και εμπορεύεται:  
1.    Xρώματα και βερνίκια με την επωνυμία STATUS
2.    Σύστημα εξωτερικής θερμομόνωσης με την επωνυμία ClimaPLUS
3.    Επιχρίσματα(Είναι η μοναδική εταιρεία που παρέχει σύστημα αυτόματης τροφοδοσίας με  τα  mini σιλό THRAKON σε όλη την Ελλάδα)
4.    Κόλλες πλακιδίων και αρμόστοκους, με βασική πρώτη υλη την χαλαζιακη άμμο
5.    Συστήματα στεγάνωσης
6.    Δάπεδα
7.    και συγκολλητικές Ουσίες
καλύπτοντας πλήρως όλο το φάσμα των εφαρμογών στην Οικοδομή. 

Συνεχίστε την ανάγνωση
  3977 Hits
3977 Hits
Ιουλ
16

VITEX - «Βραβεία ΕΒΕΑ 2013»

VITEX - «Βραβεία ΕΒΕΑ 2013»

VITEX: Κορυφαία εταιρία στην κατηγορία Περιβάλλοντος & Πράσινης Ανάπτυξης στα «Βραβεία ΕΒΕΑ 2013».

      Η εταιρία VITEX - Αφοι Γιαννίδη ΑΕ σε εξέχουσα θέση μεταξύ των Ελληνικών χρωματοβιομηχανιών στο πλαίσιο της διοργάνωσης των Βραβείων ΕΒΕΑ 2013 απέσπασε το βραβείο «Περιβάλλοντος και Πράσινης Ανάπτυξης» .
     Το βραβείο Περιβάλλοντος και Πράσινης Ανάπτυξης σε μια δύσκολη εποχή για τη χώρα μας αποτελεί ένα από τα πιο σημαντικά βραβεία του θεσμού Βραβεία ΕΒΕΑ για επιχειρήσεις και επιχειρηματίες, του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθηνών.
     Η τελετή βράβευσης πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 12 Ιουνίου, στο «Μέγαρο Μουσικής Αθηνών», παρουσία εκπροσώπων του πολιτικού κόσμου και πλήθους επιχειρηματιών. Ομιλία προς τους επιχειρηματίες απηύθυνε ο πρωθυπουργός κ. Αντώνης Σαμαράς, ενώ η απονομή των βραβείων έγινε από τον υπουργό Ανάπτυξης κ. Κωστή Χατζηδάκη.

Συνεχίστε την ανάγνωση
  4533 Hits
4533 Hits
Όαϊ
23

Ξύλινες σκάλες και καβαλέτα

Ξύλινες σκάλες και καβαλέτα

scaloemporiki logo 150

Με βασικά της χαρακτηριστικά το μεράκι, τη γνώση και την άρτια κατάρτιση του προσωπικού της η “ΣΚΑΛΟΕΜΠΟΡΙΚΗ” κατάφερε συνδυάζοντας τη μοναδική τεχνογνωσία της και τη χρήση σύγχρονου εξοπλισμού να παράγει υψηλής ποιότητας προϊόντα σε απίστευτα ανταγωνιστικές τιμές.

Συνεχίστε την ανάγνωση
  8732 Hits
8732 Hits
Απρ
16

ΝΕΟ ΕΝΤΥΠΟ ΤΗΣ ΒΙΒΕΧΡΩΜ: «ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΑ»

ΝΕΟ ΕΝΤΥΠΟ ΤΗΣ ΒΙΒΕΧΡΩΜ: «ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΑ»

logo120

Η ΒΙΒΕΧΡΩΜ παρουσιάζει το νέο έντυπο «Πέρα από τα Συνηθισμένα», με τις χρωματικές της προτάσεις για το 2013.

Συνεχίστε την ανάγνωση
  5678 Hits
5678 Hits
Απρ
16

ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΧΡΩΜΑΤΩΝ ΤΗΣ Ε.Ε.Χ. ΣΤΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΑΚΡΟΠΟΛΗΣ

ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΧΡΩΜΑΤΩΝ ΤΗΣ Ε.Ε.Χ. ΣΤΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΑΚΡΟΠΟΛΗΣ

logo eex

Την Παρασκευή 12 Απριλίου 2013 το Τμήμα Χρώματα-Βερνίκια-Μελάνια της Ένωσης Ελλήνων Χημικών (Ε.Ε.Χ.) επισκέφτηκε το Μουσείο της Ακρόπολης και ξεναγήθηκε στην έκθεση «Αρχαϊκά Χρώματα».

Συνεχίστε την ανάγνωση
  2895 Hits
2895 Hits
Απρ
15

ΤΕΣΣΕΡΑ ΝΕΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΤΗΣ GARDENA

ΤΕΣΣΕΡΑ ΝΕΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΤΗΣ GARDENA

gardena logo150 

Η εταιρεία HUSQVARNA ΕΛΛΑΣ ΑΕΒΕ διαθέτει στην ελληνική αγορά τέσσερα νέα προϊόντα της Gardena, απαραίτητα για κάθε συνεπή επαγγελματία αλλά και κάθε προνοητικό ιδιώτη.

Συνεχίστε την ανάγνωση
  2502 Hits
2502 Hits
Απρ
12

ΥΦΑΣΜΑΤΙΝΗ ΕΡΓΑΛΕΙΟΘΗΚΗ

ΥΦΑΣΜΑΤΙΝΗ ΕΡΓΑΛΕΙΟΘΗΚΗ

logo1

Η νέα εργαλειοθήκη Expert της Stanley, που κυκλοφόρησε στην αγορά η εταιρεία ΜΠΑΡΜΠΕΡΗΣ ΕΠΕ συνδυάζει ανθεκτικότητα, εργονομία και εύκολη μεταφορά.

Συνεχίστε την ανάγνωση
  4386 Hits
4386 Hits
Απρ
05

BIKEART.gr POSTER EXHIBITION 2013

bikeartanoigma1

Το Bikeart.gr και η Urbanact με τη φιλοξενία του CAMP διοργανώνουν από τις 12 έως τις 14 Απριλίου 2013 για πρώτη φορά την έκθεση «BIKEART.gr POSTER EXHIBITION» με τη συμμετοχή 30 Ελλήνων καλλιτεχνών.

Συνεχίστε την ανάγνωση
  4079 Hits
4079 Hits
Φεβ
20

YTONG-THRAKON: επενδύοντας στη χώρα μας

YTONG-THRAKON: επενδύοντας στη χώρα μας

thrakon logo1 thrakon logo2

Ο Σουηδικός Όμιλος YTONG - THRAKON συνεχίζει την επέκταση των δραστηριοτήτων του στην Ελλάδα, με την εξαγορά της CARMYCO και τη διεύρυνση των υλικών του στα χρώματα. Έχοντας επενδύσει περισσότερα από 15 εκατομμύρια ευρώ τα τελευταία τρία χρόνια, αποδεικνύει έμπρακτα τη σταθερή αφοσίωση και εμπιστοσύνη του στη χώρα μας.

Συνεχίστε την ανάγνωση
  3778 Hits
3778 Hits
Ιαν
31

ΝΕΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΑΠΟ ΤΗ BERLING

ΝΕΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΑΠΟ ΤΗ BERLING

logoberling93

Η Berling, έχοντας συμπληρώσει 30 χρόνια στην ελληνική αγορά, συνεχίζει δυναμικά με νέες προτάσεις προς τους καταναλωτές. Η νέα της ιστοσελίδα «ανέβηκε» στο διαδίκτυο την 1η Φεβρουαρίου 2013 στο www.berling.gr.

Συνεχίστε την ανάγνωση
  21624 Hits
21624 Hits
Ιαν
29

ΧΡΩΜΑΤΑ DUROSTICK

ΧΡΩΜΑΤΑ DUROSTICK

logodurostick69
ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΒΑΦΟΥΝ ΑΠΟ ΣΥΝΗΘΕΙΑ, ΑΛΛΑ ΜΕ ΑΠΟΨΗ

Η DUROSTICK, στο πλαίσιο ενημέρωσης των επαγγελματιών και ιδιωτών που αναζητούν λύσεις σε τεχνικά θέματα, ή χρησιμοποιούν ήδη τα προϊόντα της, έχει δημιουργήσει ηλεκτρονική ταινιοθήκη.

Συνεχίστε την ανάγνωση
  4095 Hits
4095 Hits
Ιαν
29

ΒΡΑΒΕΙΑ ΠΑΣΕΠΠΕ 2012

ΒΡΑΒΕΙΑ ΠΑΣΕΠΠΕ 2012

logovitex75

Η VITEX ΔΙΝΕΙ ΧΡΩΜΑ ΣΤΗΝ ΑΕΙΦΟΡΙΑ

Στην ειδική τελετή για την απονομή των βραβείων ΠΑΣΕΠΠΕ (Πανελλήνιος Σύνδεσμος Επιχειρήσεων Προστασίας Περιβάλλοντος), που διοργανώθηκε στο Ίδρυμα Ευγενίδου στις 3 Δεκεμβρίου 2012, η εταιρεία VITEX αναδείχθηκε ο μεγάλος νικητής, αποσπώντας δύο σημαντικά βραβεία.

Συνεχίστε την ανάγνωση
  3560 Hits
3560 Hits