Διαβάζονται

mychroma1
14 Ιανουαρίου 2013
Χρώμα και Διακόσμηση
Η έξυπνη χρήση του χρώματος στις κάθετες επιφάνειες ενός σαλονιού είναι σε θέση να χαρίσει το δικό της δυναμισμό στο χώρο, ολοκληρώνοντας ευχάριστες ατμόσφαιρες, ιδανικές για όμορφες συζητήσεις με φίλ...
88759 Hits
Editor1
18 Ιανουαρίου 2014
Χρώμα και Διακόσμηση
Ένας από τους πιο σημαντικούς παράγοντες επιτυχίας της διακόσμησης ενός επαγγελματικού χώρου, είναι η σωστή επιλογή των χρωμάτων του. Ένα χρώμα είναι σε θέση να «μιλήσει» με τον καλύτερο τρόπο όχι μόν...
31923 Hits
Editor1
30 Ιανουαρίου 2013
Χρωματική Αντίστιξη
Το γκρι, το πράσινο και το κόκκινο είναι τρεις χρωματικές επιλογές που αν εφαρμοστούν σωστά, έχουν τη δυνατότητα να μεταμορφώσουν στην κυριολεξία οποιοδήποτε χώρο. Το κάθε ένα απ' αυτά τα βασικά χρώμα...
30755 Hits
mychroma1
14 Ιανουαρίου 2013
Τεχνοτροπίες-Χρωματικές εφαρμογές
 Το Fusion είναι ένα φυσικό διακοσμητικό stucco με μεταλλικές ανταύγειες, ένα απόλυτα μοντέρνο εφέ που αναδεικνύει άψογα τα έπιπλα design, ένα διακοσμητικό χρώμα ικανό να μεταμορφώσει στην κυριολ...
30151 Hits
Editor1
29 Ιανουαρίου 2013
Ειδήσεις
 O νέος οικονομικός και εξαιρετικά εύκολος τρόπος δημιουργίας τεχνοτροπιών που σχεδιάστηκε για να δημιουργήσει αριστοτεχνικά φόντα, σκηνικά στην καθημερινότητά σας. Στο σύστημα συμμετέχουν ευκολο...
29691 Hits
2 minutes reading time (462 words)

Έγχρωμες λύσεις

Έγχρωμες λύσεις

Κάποτε η ανακαίνιση ενός σπιτιού ξεκινούσε με την αλλαγή των επίπλων του. Σήμερα το να ανακαινίσουμε ένα ολόκληρο σπίτι αλλάζοντας μόνο τα χρώματά του, είναι μια λύση πιο αποτελεσματική, πιο πρωτότυπη και σίγουρα πολύ πιο οικονομική. Ένας νέος χρωματικός τόνος, ένας σωστός συνδυασμός αποχρώσεων είναι αρκετός. Το χρώμα είναι σε θέση να δημιουργήσει ένα καινούριο στην κυριολεξία χώρο, χαρίζοντας παντού το δικό του φως, τη δική του αισιοδοξία, τη δική του ενέργεια.

 cvcropped

 Σήμερα που το υπερβολικό, το επιδεικτικό και το «πολύ» δίνουν τη θέση τους στο απλό, το ανεπιτήδευτο και το ουσιαστικό, τα χρώματα έρχονται να παίξουν ίσως τον πιο καθοριστικό ρόλο στην ολοκλήρωση μιας σύγχρονης διακόσμησης.

egxromeslyseist28 2  egxromeslyseist28 6

Μια σειρά από επεμβάσεις που κάποτε αποτελούσαν απαραίτητα βήματα για την ανακαίνιση μιας κατοικίας, σήμερα δίνουν τη θέση τους σε πιο μετρημένες κινήσεις, σε πιο ουσιαστικές επιλογές:

egxromeslyseist28 3

Μια ανοιχτή πράσινη απόχρωση είναι αρκετή για να δώσει την αισιοδοξία που στις μέρες μας γίνεται πολύτιμη…!

egxromeslyseist28 5

Το γκρι είναι ένα απόλυτα μοντέρνο χρώμα, που με την παρουσία του και μόνο καθορίζει το διακοσμητικό ύφος ενός ολόκληρου σπιτιού. Συνδυάζεται με λίγα και απαραίτητα έπιπλα, χαρίζει τη δική του «αφαιρετική» διάσταση, δίνοντας συγχρόνως υπόσταση σε χώρους που χωρίς αυτό θα έμοιαζαν «άδειοι» ή υπερβολικά φτωχοί. 

egxromeslyseist28 7 

Συνυπάρχει αρμονικά με το φυσικό ξύλο, δημιουργώντας έξυπνες αντιθέσεις που κάνουν περιττή τη χρησιμοποίηση πολλών διακοσμητικών στοιχείων. Έτσι ανάλογα με την απόχρωσή του μπορεί να «ενοποιήσει» οπτικά ένα δάπεδο και μια οροφή, ή να τονίσει ιδιαίτερα έναν αξιόλογο συνδυασμό υλικών.

egxromeslyseist28 8 600

Ανάλογα με την ένταση του φυσικού ή του τεχνητού φωτισμού ένας γκρίζος τοίχος μπορεί να αποκτήσει διαφορετικές τονικότητες, δίνοντας κατά προέκταση δύο «όψεις» σ’ έναν εσωτερικό χώρο. Το φως της ημέρας χαρίζει μια πιο ανοιχτή απόχρωση στις γκρίζες επιφάνειες, δημιουργώντας μια αισιόδοξη και ευχάριστη ατμόσφαιρα.

egxromeslyseist28 10

Αντίθετα το βράδυ μερικά έξυπνα τοποθετημένα φωτιστικά μεταμορφώνουν το ίδιο δωμάτιο σ’ ένα ήρεμο και χωρίς εντάσεις χώρο, γεμάτο θαλπωρή. Το γκρι «προσαρμόζεται» στο φως, δίνοντας την εντύπωση πως… μεταβάλλεται με το πέρασμα της μέρας. Κι ακριβώς αυτή η ιδιομορφία κάνει αυτό το χρώμα μια θαυμάσια επιλογή, που μας δίνει τη δυνατότητα να διαφοροποιούμε τον ίδιο χώρο, ρυθμίζοντας τη φωτεινότητά του.

egxromeslyseist28 9

Ίσως φωτεινότερο απ’ όλα τα χρώματα, το κίτρινο εφοδιάζει με τη δική του ένταση κάθε χώρο, ανεξάρτητα από τη λειτουργία του.

egxromeslyseist28 12

Μπορεί να κάνει ευχάριστη μια κουζίνα, να δημιουργήσει μια άνετη και φιλόξενη ατμόσφαιρα σ’ ένα καθημερινό καθιστικό, και με την ίδια ευκολία να ολοκληρώσει μια αίσθηση χαράς και ανεμελιάς σ’ ένα παιδικό δωμάτιο.

egxromeslyseist28 13

Ακόμη και η πιο αυστηρή κλασική ή παραδοσιακή επίπλωση θα αποκτήσει μια… εύθυμη διάσταση σ’ ένα σαλόνι με κίτρινους τοίχους.

egxromeslyseist28 16

Ακόμη και η πιο μοντέρνα ή εκκεντρική διακόσμηση θα αναδειχτεί με τον καλύτερο τρόπο πλαισιωμένη από έντονες κίτρινες ανταύγειες.

egxromeslyseist28 14

Η επιλογή του κίτρινου είναι ιδανική αν θέλουμε να δημιουργήσουμε κάτι το ξεχωριστό, ξεφεύγοντας απ’ τα καθιερωμένα.

egxromeslyseist28 15

 

 

 

 

 

 

ΠΑΤΗΤΕΣ ΤΣΙΜΕΝΤΟΚΟΝΙΕΣ DUROSTICK DS-250 & DS-252 ...
Η ISOMAT βάφει το Εργοστάσιο Σοκολάτας