Διαβάζονται

mychroma1
14 Ιανουαρίου 2013
Χρώμα και Διακόσμηση
Η έξυπνη χρήση του χρώματος στις κάθετες επιφάνειες ενός σαλονιού είναι σε θέση να χαρίσει το δικό της δυναμισμό στο χώρο, ολοκληρώνοντας ευχάριστες ατμόσφαιρες, ιδανικές για όμορφες συζητήσεις με φίλ...
88661 Hits
Editor1
18 Ιανουαρίου 2014
Χρώμα και Διακόσμηση
Ένας από τους πιο σημαντικούς παράγοντες επιτυχίας της διακόσμησης ενός επαγγελματικού χώρου, είναι η σωστή επιλογή των χρωμάτων του. Ένα χρώμα είναι σε θέση να «μιλήσει» με τον καλύτερο τρόπο όχι μόν...
31820 Hits
Editor1
30 Ιανουαρίου 2013
Χρωματική Αντίστιξη
Το γκρι, το πράσινο και το κόκκινο είναι τρεις χρωματικές επιλογές που αν εφαρμοστούν σωστά, έχουν τη δυνατότητα να μεταμορφώσουν στην κυριολεξία οποιοδήποτε χώρο. Το κάθε ένα απ' αυτά τα βασικά χρώμα...
30713 Hits
mychroma1
14 Ιανουαρίου 2013
Τεχνοτροπίες-Χρωματικές εφαρμογές
 Το Fusion είναι ένα φυσικό διακοσμητικό stucco με μεταλλικές ανταύγειες, ένα απόλυτα μοντέρνο εφέ που αναδεικνύει άψογα τα έπιπλα design, ένα διακοσμητικό χρώμα ικανό να μεταμορφώσει στην κυριολ...
30131 Hits
Editor1
29 Ιανουαρίου 2013
Ειδήσεις
 O νέος οικονομικός και εξαιρετικά εύκολος τρόπος δημιουργίας τεχνοτροπιών που σχεδιάστηκε για να δημιουργήσει αριστοτεχνικά φόντα, σκηνικά στην καθημερινότητά σας. Στο σύστημα συμμετέχουν ευκολο...
29669 Hits
2 minutes reading time (454 words)

Ξημερώνει...

Ξημερώνει...

Η επόμενη μέρα είναι πάντα μια καινούρια αρχή. Ένα νέο ξεκίνημα που κινητοποιείται από σκέψεις φωτεινές, απαλλαγμένες από τις αμφιβολίες της νύχτας. Είναι το φως που παίρνει τη θέση του σκοταδιού, το χρώμα που κατακλύζει τα πάντα… Ένα ευχάριστο πρωινό ξύπνημα γεμάτο χαρούμενες αποχρώσεις μπορεί να αλλάξει ουσιαστικά τη διάθεσή μας. Ένα φωτεινό, αισιόδοξο χρώμα στους τοίχους μιας κρεβατοκάμαρας θα μας δώσει τη δύναμη να δούμε με «άλλο μάτι» ακόμη και τις μεγαλύτερες δυσκολίες της ζωής.

BEDROOMS1 500
Τα χρώματα των τοίχων, φωτισμένα από τις πρώτες ακτίνες του ήλιου, αποκτούν μια μαγική διάσταση, θαρρείς πως ακτινοβολούν, αλλάζοντας συνεχώς τονικότητες… Αυτό το παράξενο «ταξίδι» του φωτός πάνω στις χρωματισμένες επιφάνειες φαίνεται πως ούτε λίγο ούτε πολύ, έχει τη δύναμη να κινητοποιεί τις πιο αισιόδοξες σκέψεις μας.

BEDROOMS2 500

Έτσι, όταν οι «σκιές» της νύχτας αρχίζουν να διαλύονται, όταν διαπιστώνουμε πως η καινούρια μέρα «γελάει» ακόμη και με τις πιο άσχημες νυχτερινές σκέψεις, συνειδητοποιούμε πως είναι στο χέρι μας να βλέπουμε και την «άλλη όψη» της ζωής…

BEDROOMS3 483

BEDROOMS5 423

Η απόχρωση που θα διαλέξουμε για την κρεβατοκάμαρά μας θα καθορίσει πολύ περισσότερα από αυτά που μπορεί να προσφέρει μια απλή διακοσμητική παρέμβαση. Όσο πιο προσεκτικοί είμαστε σ’ αυτή μας την επιλογή, τόσο μεγαλύτερη θα είναι η ανταμοιβή μας.

BEDROOMS6 482

Όσο πιο έντονα, χαρούμενα και φωτεινά είναι τα χρώματα που θα χρησιμοποιήσουμε, τόσο πιο εντυπωσιακά θα είναι τα αποτελέσματα που θα διαπιστώνουμε μέρα με τη μέρα.

BEDROOMS7 483

Γιατί σίγουρα μια προσεγμένη χρωματική επιλογή μπορεί να χαρίσει αισιοδοξία σε κάθε μας ξύπνημα, να δώσει «ονειρική» διάσταση σε κάθε υπνοδωμάτιο, ν’ αποτελέσει την καλύτερη λύση για ένα χώρο που θέλουμε να κινητοποιεί ό,τι πιο πολύτιμο έχουμε: τις ελπίδες μας!

BEDROOMS8 500 

Κόκκινο ή πορτοκαλί, μπεζ ή σωμόν, φωτεινό ή γκρίζο; Το χρώμα ή ο συνδυασμός των αποχρώσεων που θα διαλέξουμε θα πρέπει να έχει τη δύναμη να μας «φτιάξει τη μέρα». Να ολοκληρώσει στο χώρο της κρεβατοκάμαρας μια σύνθεση που θα επηρεάσει τόσο τη διάθεσή μας όσο και τις καθημερινές μας επιδόσεις. Να τελειοποιήσει μια ατμόσφαιρα που με τη βοήθεια του τεχνητού ή αντίστοιχα του φυσικού φωτός, να μπορεί να μας ηρεμεί τις βραδινές ώρες αλλά και να μας ενεργοποιεί τις πρωινές.

BEDROOMS9 483

BEDROOMS10 483 
Η κρεβατοκάμαρα είναι ίσως ο μόνος χώρος του σπιτιού που έχει δύο λειτουργίες και κατά προέκταση δύο «όψεις»: Τη βραδινή όψη: λιτή, απλή και ήρεμη, και την πρωινή: χαρούμενη, φωτεινή και αισιόδοξη.

BEDROOMS11 483

Το χρώμα, με την ιδιότητά του να παίρνει διαφορετικές τονικότητες ανάλογα με την ώρα της ημέρας ή ανάλογα με τη γωνία του τεχνητού φωτός, προσαρμόζεται ιδανικά σ’ αυτή τη διπλή λειτουργία.

BEDROOMS12 483

Έτσι ακόμη και το γκρίζο χρώμα κάτω από τον κατάλληλο φυσικό ή τεχνητό φωτισμό, μοιάζει σαν να «εκπέμπει» τη δική του φωτεινότητα. Αυτή η ονειρική απόχρωση δίνει μια σχεδόν «θεατρική» διάσταση στο χώρο, κάνοντας την κρεβατοκάμαρα να ξεχωρίζει με το δικό της στυλ.

Ανακαινίζοντας ένα γραφείο
Αναζωογονητικό επίπλων κήπου

Παρόμοιες δημοσιεύσεις με το παρών άρθρο