Διαβάζονται

Mychroma
03 Ιουλίου 2014
Ειδήσεις
Η Berling Paints, μετά την σύγκληση Γ. Σ. των Μετόχων της στις 30 Ιουνίου 2014 ανακοινώνει την αλλαγή στην σύνθεση της Διοικητικής ομάδας της εταιρείας. Τη θέση του Διευθύνοντος Συμβούλου & Γενικο...
6424 Hits
Mychroma
03 Ιουνίου 2014
Νέα Προϊόντα
DUROCRET-DECO & DUROCRET-DECO FINISH     Τσιμεντοκονίες οι οποίες, αναμειγμένες με νερό, δημιουργούν ένα ρητινούχο, ινοπλισμένο τσιμεντοκονίαμα, που παρέχει πολύ καλή πρόσφυση ...
6406 Hits
Editor
24 Φεβρουαρίου 2016
Τεχνοτροπίες-Χρωματικές εφαρμογές
 Φανταστείτε τον τοίχο σας σαν ένα μεγάλο καμβά πάνω στον οποίο είστε εντελώς ελεύθεροι να δημιουργήσετε τη δική σας τεχνοτροπία, το δικό σας «ζωγραφικό» έργο με πινέλα, βούρτσες, σφουγγάρια, παν...
6399 Hits
Galina Stepanova- Konstantinidis
16 Ιουλίου 2013
Ειδήσεις
VITEX: Κορυφαία εταιρία στην κατηγορία Περιβάλλοντος & Πράσινης Ανάπτυξης στα «Βραβεία ΕΒΕΑ 2013».      Η εταιρία VITEX - Αφοι Γιαννίδη ΑΕ σε εξέχουσα θέση μεταξύ των Ελλη...
6399 Hits
Mychroma
03 Ιουνίου 2014
Νέα Προϊόντα
ISOLAC AQUAΕξαιρετικής ποιότητας ριπολίνη νερού νέας γενιάς για ξύλινες επιφάνειες. Χαρακτηρίζεται από υψηλή ελαστικότητα, άριστη καλυπτικότητα και εξαιρετικές αντοχές στις καιρικές συνθήκες, στο χρόν...
6367 Hits
Ιαν
30

LONG LIFE WOOD PRESERVATIVE

PROIONTA 31 final Page 2 Image 0001Υδατοδιαλυτό άχρωμο προστατευτικό και θεραπευτικό συντηρητικό ξύλου. Το Bondex LLWP είναι εντομοκτόνο, τερμιτοκτόνο, μυκητοκτόνο και προστατευτικό κατά της σήψης του ξύλου προϊόν. Εφαρμόζεται προληπτικά ή θεραπευτικά, με ψεκασμό, εμβαπτισμό, ένεση ή πινέλο σε ξυλεία εσωτερικής και εξωτερικής χρήσης. Διεισδύει έως και τρεις φορές πιο βαθιά στο ξύλο από τα νεφτοδιαλυτά συντηρητικά ξύλου. Η καινοτομική φόρμουλα LLWP κάνει δυνατή την περαιτέρω διείσδυση των ενεργών συστατικών του βαθιά στο ξύλο, ακόμα και μετά την εξάτμιση του νερού του. Έχει χαμηλή και ευχάριστη οσμή και δεν προκαλεί ερεθισμούς ή αλλεργίες. Το Bondex LLWP συνιστάται για χρήση σε ξυλεία εξωτερική, όπου αυτή είναι ευάλωτη σε βιολογικές επιθέσεις, όπως αυτές της κάμπιας του ξύλου, τερμιτών, μυκήτων, κ.λπ. Είναι συμβατό με όλα τα εμποτιστικά και βερνίκια ξύλου, είτε αυτά είναι υδατοδιαλυτά, είτε νεφτοδιαλυτά. Διατίθεται σε συσκευασίες των 0,75, 5 και 30 λίτρων.
Διατίθεται από την εταιρεία ΜΙΜΗΣ ΠΕΡΑΧΙΑ Α.Ε.

Συνεχίστε την ανάγνωση
  5889 Hits
Με ετικέτα στο:
5889 Hits
Ιαν
30

219 ECO STYLE SOFT MATTE

PROIONTA 31 final Page 5 Image 0001ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΟ ΧΡΩΜΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ

Το Eco Style είναι ακρυλικό οικολογικό χρώμα, κορυφαίας ποιότητας, εσωτερικού χώρου. Είναι πιστοποιημένο από το ΑΣΑΟΣ και πληροί τα κριτήρια του Συμβουλίου Οικολογικής Σήμανσης της Ε.Ε. Είναι άοσμο χωρίς αμμωνία, ιδανικό για σχολεία, παιδικούς σταθμούς, νοσοκομεία, γραφεία και επαγγελματικούς χώρους. Το Eco Style προστατεύει τον χρήστη και το περιβάλλον , δεν περιέχει βαρέα μέταλλα, επικίνδυνες ουσίες, ελεύθερη φορμαλδεΰδη και αρωματικούς υδρογονάνθρακες. Δίνει εξαιρετικό ομοιόμορφο ματ τελείωμα με εξαιρετικές αντοχές στο πλύσιμο και τον καθαρισμό, βασισμένο στην τεχνολογία των κεραμικών μικροσφαιριδίων που περιέχει. Συνδυάζει ευκολία εφαρμογής, μεγάλη καλυπτικότητα και γρήγορο στέγνωμα με ειδική σύνθεση για να μην πιτσιλάει. Εφαρμόζεται σε κατάλληλα προετοιμασμένες σπατουλαριστές επιφάνειες, σοβά, γυψοσανίδες, μπετόν, ξύλο και μέταλλα.
Διατίθεται από την εταιρεία B.M. MEDITERRANEAN A.E.

Συνεχίστε την ανάγνωση
  5440 Hits
Με ετικέτα στο:
5440 Hits
Ιαν
30

ΡΟΛΟ ΛΕΩΝ

PROIONTA 31 final Page 4 Image 0001Ρολό γούνας μερινός ειδικό για πλαστικό-υδρόχρωμα-τσιμεντόχρωμα. Το πλέον οικονομικό ρολό. Διαστάσεις 18 εκ. – 24 εκ.
Διατίθεται από την εταιρεία ΑΦΟΙ Π. & Γ. ΧΑΤΖΗΛΑΜΠΡΟΥ Ο.Ε.

Συνεχίστε την ανάγνωση
  5151 Hits
Με ετικέτα στο:
5151 Hits
Ιαν
30

STATUS AQUAWOOD


aquawood300Το Status Aquawood είναι ένα συντηρητικό και προστατευτικό βερνίκι εμποτισμού ξύλου βάσεως νερού. Είναι ειδικά σχεδιασμένο να συμβάλει στην αποτελεσματική προστασία του ξύλου σε εσωτερικό και εξωτερικό χώρο, αναδεικνύοντας παράλληλα και τη φυσική ομορφιά του. Είναι άοσμο, ταχυστέγνωτο, περιέχει φίλτρα anti-UV για την αντιμετώπιση της ηλιακής ακτινοβολίας, και σε συνδυασμό με την υδροαπωθητική του ιδιότητα αποτρέπει  τον σχηματισμό υγρασίας και τον κίνδυνο προσβολής από έντομα, μύκητες, σαράκι και διάφορα άλλα παράσιτα. Τέλος η ειδική του σύνθεση τού  επιτρέπει να ακολουθεί τις συστολές και διαστολές των ξύλων χωρίς σκασίματα ή ξεφλουδίσματα, εξασφαλίζοντας ομοιόμορφη επιφάνεια και ένα εντυπωσιακό φυσικό αποτέλεσμα. Διατίθεται σε άχρωμο και σε 8 φυσικές αποχρώσεις ξύλου. Συσκευασία: 750ml, 2.5lt.
Διατίθεται από την εταιρεία THRAKON

Συνεχίστε την ανάγνωση
  5278 Hits
Με ετικέτα στο:
5278 Hits
Ιαν
30

ΣΚΑΛΑ ΑΠΟ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟ ΟΙΚΙΑΚΗΣ ΧΡΗΣΗΣ «SUPER»

PROIONTA 31 final Page 1 Image 0005Η σκάλα οικιακής χρήσης «super», από κράμα αλουμινίου υψηλών προδιαγραφών κατασκευάζεται βάσει του προτύπου ΕΝ 131. Το προφίλ που χρησιμοποιείται είναι παραλληλόγραμμο διαστάσεων 46mm x 20mm και 30mm x 20mm. Τα σκαλοπάτια έχουν φάρδος 80mm. Φέρει ιμάντα ασφαλείας και αντιολισθητικά πέλματα. Τα χαρακτηριστικά αυτά την καθιστούν ανθεκτική και ελαφριά. Απευθύνεται τόσο σε επαγγελματίες όσο και σε ιδιώτες.
Διατίθεται από την εταιρεία PROFAL A.B.E.E.

Συνεχίστε την ανάγνωση
  4670 Hits
Με ετικέτα στο:
4670 Hits
Ιαν
30

ISOMAT ACRYL

PROIONTA 31 final Page 1 Image 0004ΥΨΗΛΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΑΚΡΥΛΙΚΟ ΧΡΩΜΑ ΓΙΑ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ

Υψηλής ποιότητας ακρυλικό χρώμα για εξωτερική χρήση. Το ISOMAT ACRYL χαρακτηρίζεται από υψηλή υδαταπωθητικότητα, καλυπτικότητα και αντοχή στις καιρικές συνθήκες και το χρόνο. Παρουσιάζει ισχυρή πρόσφυση σε κάθε είδους νέο ή παλαιό υπόστρωμα όπως σοβά, σκυρόδεμα, ξύλο κ.λπ. Είναι ευκολοδούλευτο και στεγνώνει γρήγορα. Επιτρέπει τη διαπνοή του κτιρίου.  Είναι πιστοποιημένο ως ψυχρό χρώμα. Δημιουργεί μία τελική επιφάνεια με ένα άψογο ματ αποτέλεσμα.
Διατίθεται σε συσκευασίες των 0.75 l, 3 l και 10 l σε λευκό και σε συσκευασίες του 1 l, 3 l και 10 l σε μεγάλη γκάμα αποχρώσεων μέσω του συστήματος χρωματισμού ISOMAT COLOR SYSTEM. Καλυπτικότητα: Περίπου 12 m2/l.
Διατίθεται από την εταιρεία ISOMAT

Συνεχίστε την ανάγνωση
  4942 Hits
Με ετικέτα στο:
4942 Hits
Ιαν
30

T-STAINER APPLICATOR

T-STAINER APPLICATORΈνα προϊόν αποκλειστικά για ξύλινες επιφάνειες, όπως: πόρτες, κουφώματα, έπιπλα, πατώματα κτλ. Ιδανικό για χρώματα, λάδι, βερνίκι. Τέλεια εφαρμογή χωρίς ανεπιθύμητα αποτελέσματα, γραμμές και φουσκάλες. Διάσταση 12 εκ. (σύντομα και μεγαλύτερες διαστάσεις).
Διατίθεται από την εταιρεία GLOBAL LAMBSKIN Α.Ε.

Συνεχίστε την ανάγνωση
  4644 Hits
Με ετικέτα στο:
4644 Hits
Ιαν
30

ΜΠΑΝΙΟ & ΚΟΥΖΙΝΑ


mpanio kouzina329Ακρυλικό χρώμα υψηλής αντοχής, με μυκητοκτόνα δράση που διαρκεί. Αποτρέπει τη δημιουργία μούχλας και την ανάπτυξη βακτηριδίων και άλγης σε χώρους με έντονη υγρασία, ανεπαρκή αερισμό ή και απουσία φυσικού φωτισμού, όπως είναι μπάνια, wc, κουζίνες, υπόγεια κ.ά. Με  εξαιρετικές αντοχές στο συχνό πλύσιμο, κορυφαία καλυπτικότητα και υψηλή απόδοση, αποτελεί τη διαχρονική λύση για χώρους που έχουν ή είναι επιρρεπείς στην εμφάνιση μούχλας. Άοσμο, φιλικό στον χρήστη και το περιβάλλον. Χρωματίζεται μέσω του Δοσομετρικού  Συστήματος Δημιουργίας Αποχρώσεων, DUROCOLOR της DUROSTICK.
Διατίθεται από την εταιρεία DUROSTICK.

Συνεχίστε την ανάγνωση
  4988 Hits
Με ετικέτα στο:
4988 Hits
Ιαν
30

ZWALUW MONTAGEFIX-PU

PROIONTA 31 final Page 3 Image 0002   ΣΥΓΚΟΛΛΗΤΙΚΟ ΜΟΝΤΑΡΙΣΜΑΤΟΣ ΠΟΛΥΟΥΡΕΘΑΝΗΣ

   Μονταζόκολλα πολυουρεθάνης πολύ υψηλών προδιαγραφών και
   ταχείας ωρίμανσης. Κατάλληλη και για κάθετες εφαρμογές λόγω μεγάλης
   θιξοτροπίας. Για συγκόλληση οικοδομικών υλικών και εξαρτημάτων φινιρίσματος, τα
   οποία εκτίθενται σε σύσπαση ή δόνηση. Για συγκόλληση ξύλινων κατασκευών σε
   κτίρια, για πλαίσια παραθύρων και θυρών, για μέταλλα, μονωτικές πλάκες,
   πετροβάμβακα, τσιμέντο, κατασκευές σάντουιτς κ.λπ. Καταργεί βίδες και καρφιά.
   Εξαιρετική αντοχή στο νερό. Επιπλέον αντοχή σε εφελκυσμό μετά την ωρίμανση 120kg/cm2.

   Διατίθεται από την εταιρεία DEN BRAVEN

Συνεχίστε την ανάγνωση
  5026 Hits
Με ετικέτα στο:
5026 Hits
Ιαν
30

Παραλλαγές σε γκρι, πράσινο, κόκκινο...

Παραλλαγές σε γκρι, πράσινο, κόκκινο...

Το γκρι, το πράσινο και το κόκκινο είναι τρεις χρωματικές επιλογές που αν εφαρμοστούν σωστά, έχουν τη δυνατότητα να μεταμορφώσουν στην κυριολεξία οποιοδήποτε χώρο. Το κάθε ένα απ' αυτά τα βασικά χρώματα μπορεί να συνδυαστεί με παραπλήσιες χροιές και τονικότητες στους απέναντι τοίχους, ολοκληρώνοντας αξιόλογες συνθέσεις και μετατρέποντας έτσι ακόμη και τον πιο «ουδέτερο» από αρχιτεκτονική άποψη χώρο, σε υπόδειγμα λειτουργικότητας και αισθητικής.

Συνεχίστε την ανάγνωση
  30806 Hits
30806 Hits
Ιαν
29

ΧΡΩΜΑΤΑ DUROSTICK

ΧΡΩΜΑΤΑ DUROSTICK

logodurostick69
ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΒΑΦΟΥΝ ΑΠΟ ΣΥΝΗΘΕΙΑ, ΑΛΛΑ ΜΕ ΑΠΟΨΗ

Η DUROSTICK, στο πλαίσιο ενημέρωσης των επαγγελματιών και ιδιωτών που αναζητούν λύσεις σε τεχνικά θέματα, ή χρησιμοποιούν ήδη τα προϊόντα της, έχει δημιουργήσει ηλεκτρονική ταινιοθήκη.

Συνεχίστε την ανάγνωση
  5146 Hits
5146 Hits
Ιαν
29

ΒΡΑΒΕΙΑ ΠΑΣΕΠΠΕ 2012

ΒΡΑΒΕΙΑ ΠΑΣΕΠΠΕ 2012

logovitex75

Η VITEX ΔΙΝΕΙ ΧΡΩΜΑ ΣΤΗΝ ΑΕΙΦΟΡΙΑ

Στην ειδική τελετή για την απονομή των βραβείων ΠΑΣΕΠΠΕ (Πανελλήνιος Σύνδεσμος Επιχειρήσεων Προστασίας Περιβάλλοντος), που διοργανώθηκε στο Ίδρυμα Ευγενίδου στις 3 Δεκεμβρίου 2012, η εταιρεία VITEX αναδείχθηκε ο μεγάλος νικητής, αποσπώντας δύο σημαντικά βραβεία.

Συνεχίστε την ανάγνωση
  4706 Hits
4706 Hits
Ιαν
29

"ΑΡΧΑΪΚΑ ΧΡΩΜΑΤΑ" ΣΤΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΑΚΡΟΠΟΛΗΣ

"ΑΡΧΑΪΚΑ ΧΡΩΜΑΤΑ" ΣΤΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΑΚΡΟΠΟΛΗΣ

Έρευνα για τη μοναδική συλλογή των αρχαϊκών αγαλμάτων που σώζουν λίγο ή πολύ τα χρώματά τους, ξεκίνησε από την 1η Αυγούστου 2012 και για τους επόμενους δώδεκα μήνες το Μουσείο της Ακρόπολης.

Μια μοναδική συλλογή αρχαϊκών αγαλμάτων του Μουσείου Ακρόπολης που σώζουν λίγο ή πολύ τα χρώματά τους, επαναφέρει στο προσκήνιο μια ευρύτατη συζήτηση με κοινό και ειδικούς για θέματα τεχνικής των χρωμάτων, την ανίχνευσή τους με νέες τεχνολογίες, την πειραματική χρήση τους σε μαρμάρινες επιφάνειες, την ψηφιακή αποκατάστασή τους, τη σημασία τους αλλά και την αισθητική αντίληψη της αρχαϊκής εποχής για τα χρώματα. Το χρώμα αποδεικνύεται ότι αποτέλεσε όχι στοιχείο απλής διακόσμησης αλλά προστιθέμενη αισθητική ποιότητα του γλυπτού.

Συνεχίστε την ανάγνωση
  5675 Hits
5675 Hits
Ιαν
29

ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΕΧΝΟΤΡΟΠΙΩΝ DUROSTICK

ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΕΧΝΟΤΡΟΠΙΩΝ DUROSTICK

logodurostick69

 O νέος οικονομικός και εξαιρετικά εύκολος τρόπος δημιουργίας τεχνοτροπιών που σχεδιάστηκε για να δημιουργήσει αριστοτεχνικά φόντα, σκηνικά στην καθημερινότητά σας. Στο σύστημα συμμετέχουν ευκολοδούλευτα προϊόντα, ιδανικά για τα επιδέξια χέρια όλων όσων θελήσουν να τα γνωρίσουν από κοντά και να δημιουργήσουν.

Συνεχίστε την ανάγνωση
  29717 Hits
29717 Hits
Ιαν
29

Επαγγελματική σειρά χρωμάτων "EASY LINE"

Επαγγελματική σειρά χρωμάτων "EASY LINE"

logodrapachemie91

Η επαγγελματική σειρά χρωμάτων "EASY LINE" της εταιρείας DRAPA Chemie περιλαμβάνει Πλαστικό & Ακρυλικό χρώμα εσωτερικής και εξωτερικής χρήσης, καθώς και Μονωτικό ταρατσών. Τα προϊόντα της σειράς EASY προσφέρουν εξαιρετική σχέση τιμής - απόδοσης και είναι κατάλληλα για χρήση σε οικοδομικές επιφάνειες - μπετόν, σοβάδες, τούβλα που απαιτούν συχνή επαναβαφή. Έχουν εύκολο δούλεμα με ισχυρή πρόσφυση, ενώ παρουσιάζουν πολύ καλή αντοχή στο πλύσιμο και τις δυσμενείς καιρικές συνθήκες.

Συνεχίστε την ανάγνωση
  5593 Hits
5593 Hits
Ιαν
29

Πιστοποιημένα συστήματα στερέωσης

Πιστοποιημένα συστήματα στερέωσης

logodenbraven150

Ο όμιλος Den Braven διαθέτει στην ελληνική αγορά δύο πιστοποιημένα (ETAG 001-5 OPTION 7) υλικά για τη στερέωση, τα οποία μπορούν με ευκολία να χρησιμοποιηθούν από τον ερασιτέχνη αλλά και τον απαιτητικό επαγγελματία.

H Den braven προτείνει μέσα από τη γκάμα της δύο συστήματα χημικής αγκύρωσης για ντίζες, σιδηροπλισμούς, βίδες και εξειδικευμένα συστήματα στερέωσης. Μπορούν να εφαρμοστούν σε σκυρόδεμα, τουβλοδομή, τεχνητούς λίθους υψηλής σκληρότητας  και συμπαγείς βράχους.

Συνεχίστε την ανάγνωση
  4845 Hits
4845 Hits