Διαβάζονται

mychroma1
14 Ιανουαρίου 2013
Χρώμα και Διακόσμηση
Η έξυπνη χρήση του χρώματος στις κάθετες επιφάνειες ενός σαλονιού είναι σε θέση να χαρίσει το δικό της δυναμισμό στο χώρο, ολοκληρώνοντας ευχάριστες ατμόσφαιρες, ιδανικές για όμορφες συζητήσεις με φίλ...
82288 Hits
mychroma1
14 Ιανουαρίου 2013
Τεχνοτροπίες-Χρωματικές εφαρμογές
 Το Fusion είναι ένα φυσικό διακοσμητικό stucco με μεταλλικές ανταύγειες, ένα απόλυτα μοντέρνο εφέ που αναδεικνύει άψογα τα έπιπλα design, ένα διακοσμητικό χρώμα ικανό να μεταμορφώσει στην κυριολ...
28424 Hits
Editor1
30 Ιανουαρίου 2013
Χρωματική Αντίστιξη
Το γκρι, το πράσινο και το κόκκινο είναι τρεις χρωματικές επιλογές που αν εφαρμοστούν σωστά, έχουν τη δυνατότητα να μεταμορφώσουν στην κυριολεξία οποιοδήποτε χώρο. Το κάθε ένα απ' αυτά τα βασικά χρώμα...
28267 Hits
Editor1
29 Ιανουαρίου 2013
Ειδήσεις
 O νέος οικονομικός και εξαιρετικά εύκολος τρόπος δημιουργίας τεχνοτροπιών που σχεδιάστηκε για να δημιουργήσει αριστοτεχνικά φόντα, σκηνικά στην καθημερινότητά σας. Στο σύστημα συμμετέχουν ευκολο...
27959 Hits
Editor1
18 Ιανουαρίου 2014
Χρώμα και Διακόσμηση
Ένας από τους πιο σημαντικούς παράγοντες επιτυχίας της διακόσμησης ενός επαγγελματικού χώρου, είναι η σωστή επιλογή των χρωμάτων του. Ένα χρώμα είναι σε θέση να «μιλήσει» με τον καλύτερο τρόπο όχι μόν...
26486 Hits
2 minutes reading time (435 words)

Έκθεση Χρώμα & Διακόσμηση -Tools, 1 έως 3 Νοεμβρίου, Helexpo Μαρούσι.

HEATER-2019new3

Η «Χρώμα & Διακόσμηση-Tools» προσκαλεί σε ένα επαγγελματικό τριήμερο τους καταστηματάρχες- εμπόρους χρωμάτων και εργαλείων της Ελλάδος, για να ενημερωθούν αλλά και να προχωρήσουν σε νέες εμπορικές συνεργασίες με τους προμηθευτές τους.

 Ο αυστηρά επαγγελματικός χαρακτήρας της έκθεσης, ο μεγάλος και απόλυτα λειτουργικός εκθεσιακός χώρος της Helexpo στο Μαρούσι και η τεράστια πείρα των διοργανωτών, θα αποτελέσουν τα βασικότερα κίνητρα για μια πραγματικά μαζική συμμετοχή. Παραγωγικές, βιομηχανικές και βιοτεχνικές μονάδες, εισαγωγείς, έμποροι, διανομείς θα συναντηθούν με τα πιο σύγχρονα χρωματοπωλεία, με όλους τους επαγγελματίες του κλάδου που ξέρουν να «αφουγκράζονται» τις λεπτές ισορροπίες της εποχής μας, και στοχεύουν σε μια ουσιαστική ανάπτυξη. Εκτός από νέα προϊόντα χρωμάτων θα παρουσιαστούν και πολλά καινούρια εργαλεία και τεχνολογικά εξελιγμένα συστήματα βαφής.

cover foto

Παράλληλα η έκθεση θα απευθυνθεί και στον τουριστικό και ξενοδοχειακό κλάδο, προκειμένου να ενημερωθεί για τις νέες διακοσμητικές εφαρμογές χρωμάτων αλλά και τα νέας τεχνολογίας υλικά, με στόχο την ανακαίνιση των επιχειρήσεων τους.

HELEXPO PALACE

Η έκθεση θα πραγματοποιηθεί στο Helexpo Μαρουσί.

Ειναι το Εκθεσιακό Κέντρο με τη μεγαλύτερη ευκολία πρόσβασης στην Αττική

Στην καρδιά της επιχειρηματικής Αθήνας στο Μαρούσι

maroussi 01

Ιδανικό για εμπορικές και καταναλωτικές εκθέσεις, μικρά και μεγάλα συνέδρια, corporate events
Με σχεδιασμό που επιτρέπει την άνετη και λειτουργική χρήση μέρους ή ολόκληρου του κτιρίου
Κτίριο ιδιαίτερης σχεδιαστικής σύλληψης και με σύγχρονη αισθητική, το HELEXPO MAROUSSI προσφέρει ευελιξία και ανέσεις στους χρήστες του.

Είναι το πρώτο Εκθεσιακό Κέντρο στην Αττική που σχεδιάστηκε για εκθεσιακή και συνεδριακή χρήση και η λειτουργία του έβαλε νέες βάσεις στην αγορά σε θέματα παροχής υπηρεσιών, οργάνωσης, λειτουργίας εγκαταστάσεων, κ. α.
Είναι κατάλληλο για φιλοξενία εκθέσεων, συνεδρίων, εταιρικών εκδηλώσεων, τηλεοπτικών γυρισμάτων κλπ., με δυνατότητα να φιλοξενεί περισσότερες από μία εκδηλώσεις παράλληλα.


 Για το πως θα έρθετε ακολουθήστε τις οδηγίες εδω

Παράλληλα κατά την διάρκεια της έκθεσης θα υπαρχούν ΖΩΝΤΑΝΕΣ ΕΠΙΔΕΙΞΕΙΣ και live παρουσιάσεις με πλούσια θεματολογία:

gallery1


Τεχνοτροπίες Βαφής
Πατητή Τσιμεντοκονία
Εξωτερική θερμομόνωση
Χρωματικές εφαρμογές
Χρώματα υψηλής τεχνολογίας
Μεταλλικά φινιρίσματα
Απομιμήσεις - Πρωτότυπα εφέ

 

Header logo 2019

Η Έκθεση «Χρώμα & Διακόσμηση - Tools » αποτελεί πόλο έλξης για ένα πολύ μεγάλο αριθμό ελαιοχρωματιστών, εργολάβων, αρχιτεκτόνων, διακοσμητών, κατασκευαστών και τεχνιτών-οικοδόμων, φέρνοντας σε ουσιαστική επαφή τις πιο σημαντικές εταιρείες του κλάδου, με επαγγελματίες αλλά και ιδιώτες που δείχνουν αληθινό ενδιαφέρον για το χρώμα και το εργαλείο.

Παραγωγικές, βιομηχανικές και βιοτεχνικές μονάδες, εισαγωγείς, έμποροι, διανομείς και οι μεγαλύτεροι οίκοι χρωμάτων και εργαλείων του εξωτερικού, συναντιούνται με τα πιο σύγχρονα χρωματοπωλεία, με όλους τους επαγγελματίες του κλάδου και με ένα ολοένα και μεγαλύτερο καταναλωτικό κοινό.

Για την Online πρόσκληση σας πατήστε εδω

Facebook invitation3

Ο αυστηρά επαγγελματικός προσανατολισμός της έκθεσης θα αποτελέσει και φέτος έναν από τους σημαντικότερους παράγοντες της επιτυχίας της, και ήδη αναμένονται πολλές νέες συμφωνίες και επαγγελματικές συνεργασίες που θα δρομολογηθούν από αυτή τη σημαντική συνάντηση.

 

Η ISOMAT τιμήθηκε με το βραβείο « Έρευνας και Καιν...
KRAFT Paints : Εταιρική εκδήλωση σε Αθήνα και Θεσσ...

Παρόμοιες δημοσιεύσεις με το παρών άρθρο