Διαβάζονται

mychroma1
14 Ιανουαρίου 2013
Χρώμα και Διακόσμηση
Η έξυπνη χρήση του χρώματος στις κάθετες επιφάνειες ενός σαλονιού είναι σε θέση να χαρίσει το δικό της δυναμισμό στο χώρο, ολοκληρώνοντας ευχάριστες ατμόσφαιρες, ιδανικές για όμορφες συζητήσεις με φίλ...
88736 Hits
Editor1
18 Ιανουαρίου 2014
Χρώμα και Διακόσμηση
Ένας από τους πιο σημαντικούς παράγοντες επιτυχίας της διακόσμησης ενός επαγγελματικού χώρου, είναι η σωστή επιλογή των χρωμάτων του. Ένα χρώμα είναι σε θέση να «μιλήσει» με τον καλύτερο τρόπο όχι μόν...
31904 Hits
Editor1
30 Ιανουαρίου 2013
Χρωματική Αντίστιξη
Το γκρι, το πράσινο και το κόκκινο είναι τρεις χρωματικές επιλογές που αν εφαρμοστούν σωστά, έχουν τη δυνατότητα να μεταμορφώσουν στην κυριολεξία οποιοδήποτε χώρο. Το κάθε ένα απ' αυτά τα βασικά χρώμα...
30746 Hits
mychroma1
14 Ιανουαρίου 2013
Τεχνοτροπίες-Χρωματικές εφαρμογές
 Το Fusion είναι ένα φυσικό διακοσμητικό stucco με μεταλλικές ανταύγειες, ένα απόλυτα μοντέρνο εφέ που αναδεικνύει άψογα τα έπιπλα design, ένα διακοσμητικό χρώμα ικανό να μεταμορφώσει στην κυριολ...
30146 Hits
Editor1
29 Ιανουαρίου 2013
Ειδήσεις
 O νέος οικονομικός και εξαιρετικά εύκολος τρόπος δημιουργίας τεχνοτροπιών που σχεδιάστηκε για να δημιουργήσει αριστοτεχνικά φόντα, σκηνικά στην καθημερινότητά σας. Στο σύστημα συμμετέχουν ευκολο...
29688 Hits
1 minute reading time (231 words)

Βαφόμενες Ανάγλυφες Ταπετσαρίες. Η οικονομική πολυτέλεια!

Βαφόμενες Ανάγλυφες Ταπετσαρίες. Η οικονομική πολυτέλεια!

H COSMOS LAC στα πλαίσια της συνεχούς διερεύνησης τρόπων να δώσει περισσότερα και ανταγωνιστικότερα εργαλεία δουλειάς στους συνεργάτες της, αναπτύσσει το τμήμα διακόσμησης στην συλλογή της, με την παρουσίαση και προώθηση ενός από τα εμπορικότερα προϊόντα της διεθνούς αγοράς, τις βαφόμενες ταπετσαρίες τοίχου.

Οι βαφόμενες ταπετσαρίες τοίχου αποτελούν μια πολύ εύκολη, ως προς την εφαρμογή τους, λύση για την διακοσμητική κάλυψη των τοίχων, τόσο σε οικιακούς όσο και επαγγελματικούς χώρους. Προσφέρει την δυνατότητα στον χρήστη να πετύχει άμεσα το διακοσμητικό σχέδιο που επιλέγει και να το χρωματίσει όπως θέλει, χωρίς κανέναν περιορισμό! Το εν λόγω προϊόν συγκεντρώνει τα εξής χαρακτηριστικά:
EIKONA•Λόγω του ουδέτερου στυλ τους και της ευελιξίας στο ύφος που μπορούν να αποκτήσουν ανάλογα της απόχρωσης που θα χρησιμοποιηθεί, είναι κατάλληλες για ποικίλους χώρους όπως οικίες, γραφεία, νοσοκομεία, αίθουσες κλπ.
•Μπορούν να πλυθούν και να βαφούν πολλές φορές, δίνοντας την ευκαιρία στον καταναλωτή να ανανεώνει συχνότερα τον χώρο του και να μην έχει ανάγκη να αλλάξει όλο το υλικό.
•Λόγω της ανάγλυφης και αφρώδους ύφους επιφάνειάς τους, προστατεύουν τοίχους, καλύπτουν μικρορωγμές ή ενισχύουν σαθρές επιφάνειες.
•Αντέχουν στις τριβές, στα χτυπήματα και δεν δημιουργούν μούχλα.
•Κόβονται εύκολα και δεν ξεφτίζουν ακόμα και κατά τη διάρκεια εργασιών τοποθέτησης. Με αυτό τον τρόπο οι ενώσεις γίνονται αόρατες.
•Αποτελεί συμπληρωματικό είδος του χρώματος και όχι ανταγωνιστικό. Συνδυάζονται τα δύο προϊόντα για καλύτερα αποτελέσματα.
•Αντιπροσωπεύει μια πολύ προσιτή οικονομικά λύση και ιδιαίτερα σε σχέση με ποικίλες άλλες εναλλακτικές λύσεις κάλυψης του τοίχου.

Η ISOMAT ΣΤΗ YUGBUILD 2014
Επενδύσεις 1,2 εκατ. ευρώ από την YTONG-THRAKON