Διαβάζονται

mychroma1
14 Ιανουαρίου 2013
Χρώμα και Διακόσμηση
Η έξυπνη χρήση του χρώματος στις κάθετες επιφάνειες ενός σαλονιού είναι σε θέση να χαρίσει το δικό της δυναμισμό στο χώρο, ολοκληρώνοντας ευχάριστες ατμόσφαιρες, ιδανικές για όμορφες συζητήσεις με φίλ...
88749 Hits
Editor1
18 Ιανουαρίου 2014
Χρώμα και Διακόσμηση
Ένας από τους πιο σημαντικούς παράγοντες επιτυχίας της διακόσμησης ενός επαγγελματικού χώρου, είναι η σωστή επιλογή των χρωμάτων του. Ένα χρώμα είναι σε θέση να «μιλήσει» με τον καλύτερο τρόπο όχι μόν...
31909 Hits
Editor1
30 Ιανουαρίου 2013
Χρωματική Αντίστιξη
Το γκρι, το πράσινο και το κόκκινο είναι τρεις χρωματικές επιλογές που αν εφαρμοστούν σωστά, έχουν τη δυνατότητα να μεταμορφώσουν στην κυριολεξία οποιοδήποτε χώρο. Το κάθε ένα απ' αυτά τα βασικά χρώμα...
30748 Hits
mychroma1
14 Ιανουαρίου 2013
Τεχνοτροπίες-Χρωματικές εφαρμογές
 Το Fusion είναι ένα φυσικό διακοσμητικό stucco με μεταλλικές ανταύγειες, ένα απόλυτα μοντέρνο εφέ που αναδεικνύει άψογα τα έπιπλα design, ένα διακοσμητικό χρώμα ικανό να μεταμορφώσει στην κυριολ...
30147 Hits
Editor1
29 Ιανουαρίου 2013
Ειδήσεις
 O νέος οικονομικός και εξαιρετικά εύκολος τρόπος δημιουργίας τεχνοτροπιών που σχεδιάστηκε για να δημιουργήσει αριστοτεχνικά φόντα, σκηνικά στην καθημερινότητά σας. Στο σύστημα συμμετέχουν ευκολο...
29689 Hits
3 minutes reading time (616 words)

Νέο πρόγραμμα αγκυρώσεων fischer FIXPERIENCE. Το πρώτο στα Ελληνικά!

fischer logo Πότε δεν ήταν τόσο εύκολο να υπολογιστούν οι αγκυρώσεις!

Το νέο λογισμικό fischer FIXPERIENCE αντικαθιστά όλα τα προηγούμενα δοκιμασμένα εργαλεία διαστασιολόγησης της fischer, του ειδικού στις αγκυρώσεις. Θέτει το νέο σημείο αναφοράς στην εύκολη διαστασιολόγηση αγκυρίων σε σκυρόδεμα. Το  fischer FIXPERIENCE σχεδιάστηκε για να το χρησιμοποιούν  στατικοί μηχανικοί, σχεδιαστές και εγκαταστάτες, που θέλουν να διαστασιολογήσουν τα έργα τους με ασφάλεια, αξιοπιστία και και οικονομία. Η ενσωμάτωση όλων των απαιτούμενων διεθνών προτύπων στο πρόγραμμα δίνει τη δυνατότητα να χρησιμοποιηθεί για έργα σε όλη την υφήλιο.

Untitled-1

Το νέο λογισμικό της fischer διαθέτει εργαλεία για διάφορες εφαρμογές και περιπτώσεις. Ο εύκολος τρόπος χειρισμού του κάνει την διαστασιο-λόγηση των αγκυρώσεων απλή και ευέλικτη.

Το FIXPERIENCE χωρίζεται σε τέσσερα υπο-προγράμματα:
•    C-FIX: Eίναι ένα πολύτιμο και εύκολο εργαλείο για την διαστασιολό-γηση των αγκυρώσεων στα έργα σας, Είναι το πρώτο πρόγραμμα αγκυρώσεων στα Ελληνικά.
•    WOOD-FIX: Για τον γρήγορο υπολογισμό κατασκευαστικών ξυλόβι-δων σε ξύλινες συνδέσεις.
•    REBAR-FIX: Για τη διαστασιολόγηση νέων αναμονών οπλισμού σε σκυρόδεμα.
•    MORTAR-FIX: Για τον υπολογισμό της κατανάλωσης υλικού (ρητί-νης) των χημικών αγκυρίων fischer.

Παγκόσμιο.
Η διαστασιολόγηση του προγράμματος λαμβάνει υπόψη τα εθνικά και τα διεθνή πρότυπα (ETAG 001 και Ευρωκώδικας EC2) και έχει πληθώρα επιλογών σε φορτία και μονάδες μέτρησης. Έτσι μπορεί να χρησιμοποιηθεί για διαστασιολόγηση αγκυρώσεων σε όλη την υφήλιο.

Εύκολο στη χρήση.
Ο σχεδιασμός του νέου λογισμικού της fischer βασίζεται στις δοκιμασμένες και ελεγμένες υπολογιστικές ενότητες των προηγούμενων προγραμμάτων. Η εισαγωγή όλων των τιμών μέσα από την εργαλειοθήκη κάνει απλή και γρήγορη τη χρήση του, ενώ εμφανίζει τα αποτελέσματα σε πραγματικό χρόνο (real time) μέσω του παραθύρου αποτελεσμάτων.. Οι ευδιάκριτες ετικέτες και τα μεγάλα σύμβολα βοηθούν στην χρηστικότητα του λογισμικού.

Το fischer FIXPERIENCE αναγνωρίζει λανθασμένες εισαγωγές τιμών και λάθη στην γεωμετρία, εμφανίζοντας τις σχετικές ειδοποιήσεις στο παρά-θυρο μηνυμάτων. Αυτό βοηθάει να γίνει σωστά η διαστασιολόγηση της αγκύρωσης και όσο το δυνατόν πιο γρήγορα. Η προεπισκόπηση της αναφοράς αποτελεσμάτων σας επιτρέπει να πάτε πίσω στο στάδιο των υπολογισμών του προγράμματος. Έτσι, ο χρήστης έχει την σιγουριά να γνωρίζει ότι οι υπολογισμοί, και η τεκμηρίωσή τους, είναι πλήρως ιχνη-λάσιμοι. Το πρόγραμμα WOOD-FIX, για παράδειγμα, υπολογίζει αυτόματα τα σωστά φορτία ανέμου και χιονιού της περιοχής, με βάση τον ταχυδρομικό κώδικα. Εναλλακτικά, μπορούν να εισαχθούν χειροκίνητηα στο λογισμικό.

Ο χρήστης μπορεί να επιλέξει τρισδιάστατη ή δυσδιάστατη προβολή του σχεδίου. Η προβολή του σχεδίου μπορεί εύκολα να περιστραφεί 360°, να αλλάξει γωνία κλίσης και να μεγεθυνθεί χρησιμοποιώντας το ποντίκι. Το πρόγραμμα εμφανίζει συνεχώς την υφιστάμενη κατάστασης των φορτίων και τις γεωμετρικές συνθήκες. Επίσης, το fischer FIXPERIENCE διαθέτει τη δυνατότητα εισαγωγής τρισδιάστατων σχεδίων CAD, πράγμα που σημαίνει ότι η διαστασιολόγηση μπορεί να απεικονιστεί σε πραγματικές συνθήκες. Με τη βοήθεια της «ζωντανής ενημέρωσης» (live update), το πρόγραμμα είναι διαρκώς ενημερωμένο. Το λογισμικό αναγνωρίζει πότε είναι διαθέσιμη μια νέα ενημέρωση (update) και επιτρέπει την αυτόματη λήψη και εγκατάστασή της.

Το fischer FIXPERIENCE είναι διαθέσιμο για δωρεάν λήψη στο: www.fischer.de/fixperience-gr
c fix  C-FIX,      rebar fix   REBAR-FIX
Το fischer FIXPERIENCE θέτει νέα πρότυπα στην απλή διαστασιολόγηση των αγκυρώσεων σε όλα τα δομικά υλικα. Η ενσωμάτωση όλων των απαιτούμενων διεθνών προτύπων στο πρόγραμμα δίνει τη δυνατότητα να χρησιμοποιηθεί για έργα σε όλη την υφήλιο. Φωτογραφίες: © fischerwerke, Waldachtal, Γερμανία.


Η εταιρία fischer Hellas είναι η ελληνική θυγατρική του ομίλου fischer. Ο όμιλος εταιριών fischer περιλαμβάνει 42 θυγατρικές σε 32 χώρες, με μονάδες παραγωγής σε 8 χώρες (Αργεντινή, Βραζιλία, Κίνα, Γερμανία, Ιταλία, Τσεχία, ΗΠΑ, Τουρκία), πωλήσεις σε πάνω από 100 χώρες και 3.900 εργαζόμενους.
H fischer είναι ο παγκόσμιος ηγέτης της αγοράς στον τομέα της μηχανικής αγκύρωσης. Τα προϊόντα που προσφέρει είναι: χημικά αγκύρια, μηχανικά (μεταλλικά) αγκύρια, πλαστικά (νάιλον) βύσματα, στηρίγματα Η/Μ εγκαταστάσεων, στηρίγματα μονώσεων, ηλεκτρολογικά στηρίγματα, ξυλόβιδες, αφροί πολυουρεθάνης, στεγανωτικά υλικά, κόλλες, τρυπάνια, δίσκοι κοπής & λείανσης, βάσεις Φ/Β, υλικά παθητικής πυροπροστασίας κλπ.)
Βασικές αρχές του ομίλου είναι η καινοτομία, η υπευθυνότητα και η αξιοπιστία.

Αποχρώσεις στην κουζίνα
Η ISOMAT ΣΤΗ YUGBUILD 2014